12. kesäkuuta 2011

katsomosta käsin










































Eka kuva viime sunnuntailta. Kävin lähistöllä kuvailemassa. Eilinen menikin sit pitkälti penkkiurheilun parissa. Ensin kävin kattomassa naisten jenkkifutista kun She-Wolves pelasi viime vuoden kakkosta GS Demonsia vastaan. Sen jälkeen suuntasin Sc Riverballin peliä kattomaan. 

Molempiin joukkueisiin löytyy jonkinlaisia kytköksiä nii siks aattelin et jos ees kerran kesän aikana kävis kattoo pelei. Ja nyt siis molemmat samana päivänä. Ite oon siis pelannu tuossa jefu-joukkueessa talvella. Mut se vähän jäi kun ois pitäny ruveta maksaa kausimaksuu ja lisenssii. Lisäksi päätökseen vaikutti se, et en ois päässy reeneihi tuon Tornio-homman takii. Ja Riverballissa pelaa mein viimekauden säbäjoukkueen valmentaja.

Ennen peliä kävin vähän kiertelemässä kaupungilla ja mukaan tarttu tuommoset farkkulappuhaalarishortsit :D. Oon pitkään ettiny semmosii mut hinta on ollu liian korkee. Nyt löyty yks kappale, oli omaa kokoo ja vieläpä puoleen hintaan nii pakkohan se oli ostaa. Eli siis Seppälästä 19,90.

Illalla kävin vielä salilla vähän reenailemassa. Crosstrainerii ja yläkroppaa. Sain siis seuran kautta kuntosalinkortin kesän ajaks halvalla, niin päätin sit hyödyntää tarjousta. En oo mikään kauheen kova salilla käyjä mut ehkä tää innostus tästä nousee. Hope so...

Tänään kävin vähän kävelemässä kentällä ja reenailee tekniikkaa ja pyörähdin nopeesti torikirppiksellä mistä ei kuitenkaan mitään lähteny mukaan. Muuten oon ollut vaan kotona, koska täällä säät ei oo enää suosinu alkuviikon tavoin. Aamulla heräsin ukkoseen ja vesisateeseen ja päivällä ilma on ollu kans epävakaa, jonka takia jouduttiin peruu kaverien kans suunniteltu beacvolleyilta.


Mut toivottavasti ens viikolla ois paremmat kelit. Luvassa lomailuu, ilmasta ruokaa ja loppuviikosta vähän jv-hommia Kolin erämessuilla :D ja jos ois oikein ahkera nii kai niitä kesäopintojakin vois kohta alotella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti