15. kesäkuuta 2011

piip...piip...piip





Siinäpä vähän tän päivän reenii. Aloitettiin semmosella kevyellä 20 min hölkällä jonka jälkeen siirryttiin salin puolelle. Ja ekana siis piiptesteistä kestävyyssukkulajuoksu. Testin ideana on siis juosta 20 metrin väliä edestakaisin ja pitäis olla viivalla ennen piippausta. Ja kolmen "myöhästymisen" jälkeen katotaan miten paljon aikaa on menny. Eli mitä pidempään jaksaa nii sitä parempi. Itellä jäi kyllä rutkasti parannettavaa mut testikin oli kyllä uus. Mut suunta vaan ylöspäin. Mut en kummiskaan ollu huonoin vaan siinä vähän keskitason alapuolella mein reeniringissä :) Sit tehtiin vähän lihaskuntoo ja pelailtiin loppuaika. Vasemman jalan penikka alko taas ilmoittelemaan itsestään eli pitäis varmaan kohta varata aikaa hierojalle jos se vaikka auttais. Futikseen en sit kerennykkään ko olin kattonu aikataulut vähän väärin. Mut jos sit maanataina.

Huomenna illalla vähän lisää reenii (omatoimisii parin kaverin kaa siis luvassa) ja aamupäivällä pitäis raahautuu vakuutusyhtiöön vähän juttelee vakuutuksista.

Ja jottei tulis ihan kuvaton postaus nii laitan pari kuvaa viime kauelta. Jälkimmäisessä kuvassa oli vissiin kentällä mein "tehokenttä" eli valmentaja päätti että laitetaanpas kaikki viis pakkii yhtäaikaa kentälle (aikaa oli vissiin jälellä joku vajaa minuutti). Ja mitä myö tehtiin, myö tehtiin MAALI! :D Ite siis tuossa kuvassa yritin tehä maalii mut onneks Essi sit onnistu ko maalivahti nappas tuon oman vedon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti