14. elokuuta 2011

100 km Ouluun


Heissan!

Eilen oli siis tuo Kerubi open air-tapahtuma. täytyy sanoo et oli kyllä mukava ilta. Eka esiintyjä oli Scandinavian music Group ja vaikka en kovin paljoo ookaan kyseistä bändii kuunnellu nii täytyy sanoo et oli niilä muutama hyvä kipale joita oon nyt spotifyn kautta kuunnellu, mm. tuo otsikossa esiintyvä. Ja Suvi Teräsniska esitti sen verran vanhempaakin materiaalii et suurin osa kappaleista oli tuttuja, kiitos siitä kuuluu vanhemmille, jotka on opettanu kuuntelee iskelmä-kanavaa radiosta kotona :D ja oli ne uudet biisitkin osa ihan jees. Sain myös nimmarin :D (en nyt tiiä onko iso ylpeilemisen aihe :D)

Ilta jatkui sit rokkitakoolaisten VIP-tilaisuudella. Kutsussa siis oli et tarjolla pikkupurtavaa tms. mut siellä oli ihan kunnon lämmin ruoka. Oli lohta, pyttipannuu, kanawokkii ja jälkkäriks marjapiirakkaa ja viinerii. Lisäks juomat oli tarjouksessa. Ekahan oli tarkotus käyä vaan syömässä ja lähtee aikasin pois mut kuinkas sitten kävikään? Törmäsin muutamaan vanhempaan HUMAKkiin, joista parin kanssa oon ollu enemmän tekemisissä ja sit muitten kans ehkä kerran nähny. Liityin sit heidän seuraansa ja kun nää kaks miulle enemmän tuttuu lähti nii jäin sitten muitten kaa vielä istuu iltaa. Oli kyllä mukavaa ja tuli taas uusia tuttuja. Harmi vaan kun tuo Kerubissa soitettu musiikki ollu ihan oman tyylistä Oltiin kuitenkin siellä puol kolmeen. Oon ylpee itestäni, sillä oon ollu kesän kiltisti ja ku aloin miettii nii olin vasta nyt ekan kerran viihteellä, jos tuotakaan nyt semmoseks voi kutsuu. Mut katellaan sit taas mihin turmion teille sitä Torniossa joutuu. No ei, miust tulee siellä nii true-urheilija että huh huh. toivossa on hyvä elää :D

Tänään sit oli vuorossa piknikkii kera kavereiden. Oltiin Kimmelin takana puistossa ja sää suosi. Kui ihanaa oli olla lyhkäsissä shortseissa ja topissa. Ruokaa oli myös kivasti, kuten vikasta kuvasta näkyy. Mein jutut oli taas niin laadukkaita että huh huh. Heidi ja Marika oli kattonu yhen leffan ja ist alettii spekuloida ohikulkijoita. Alko mennä juttu mielenkiintoseks siinä vaiheessa ku tapahtumat meni samalla tavalla ku leffassa :D Heiteltiin myös frisbeetä ja keskusteltiin HUMAKista minne siis kaks näistä miu kavereista on tulossa. 

Illalla kävin tuossa keskuskentällä vielä tekee kävelyreenin, 20 x 200 m kilpakävellen, välissä aina 100 m tavan kävelyy. Paikat on vissiin vähän jumissa kahen edellisen päivän reeneistä nii meno ei ollu kaikista parhainta. Mut tästä lähetään ens viikon omissa SM:issä kävelee ennätystä. 

Huomenna ois taas pitkästä aikaa salibandyreeneihi. Lisäks pitäs käydä vaihtaa autovakuutusta toiseen vakuutusyhtiöön, postissa lähettää yks kirja ja sit yliopistolla käyä lainaa kirjoja. Tajusin vasta tässä viikolla et niitä miun kesäopintojen kirjojahan saa yliopistolta. Mut koska kirjasto on ollu remontissa nii pitää huomenna käyä vähän kyselee josko niitä kirjoja sais sieltä nii ei ois nii kova paniikki. Mut vielä kaks viikkoo aikaa ennen koulun alkuu. Kyl mie ehin, toivottavasti

1 kommentti:

  1. Kyl se vaan niin on että Torniossa oottaa turmio.. :DD Ootappa vaan et pääsen kertomaan meidän hotellireissusta! :P

    VastaaPoista