4. syyskuuta 2011

0409


Kävin tänään pitkästä aikaa vähän kuvailee ulkona. Kiertelin metsissä ja söin samalla mustikoita. Nam! Löysin myös uusia paikkoja Joensuusta, joissa en oo ennen käyny vaikka täällä oonki jo kolme vuotta asunu, niinku tuo satama. Oon kyllä ollu tietone sen olemassaolosta mut eipä oo tullu siellä ennen käytyy. Yllä muutamia otoksia.

Ainii ja eile oli tosiaan se harkkapeli. Olin mukana, koska edustukselta puuttu pelajii niin paljon. Loppujen lopuks porukkaa oli sit reilun kahen kentällisen verran. Peli meni ihan ok, voitettii viissiin 15-1. Mut vastassa oli siis 2.divarin häntäpään porukka. Eikä vastustaja ois varmaan sitä palloo saanu maaliin, nii sössin sen pallon sit ite omaan maaliin. Aattelin kerranki olla nopee ja syöttää takasin ja sit katoinki ku pallo ei lähteny minne piti ja niinku hidastuksessa meni sinne maaliin. Mut onneks oli vaan harkkapeli. Ja onneks tuli onnistumisiakin ja yks maali omalle kohalle :) Ja eilen sai  Torniosta viestii et oon tervetullu ainaki niitte reeneille näyttäytyy.

Ens viikolla ois kouluu parina päivänä, FAMKY ja sit loppuviikosta suuntaanki kohti Helsinkii, ku meen Suomi-Ruotsi-maaotteluun töihin. Ja sit miun siskon kaa kisataan sunnuntain viel 3000 m kävely Helsingissä ulkopuolella T15-sarjassa :D

Ja sit hankin semmoi USBtelkkaritikun, jolla voin kattoo koneelta telkkarii ja löysin tänään viimein sille semmosen paikan, jossa näkyy muutki kanavat ko YLE. Nyt miniantenni tököttää tyylikkäästi miun sänkyn vieressä seinällä ja miun oli pakko siirtää miun kone sängylle et voin kattoo telkkarii.

1 kommentti: