12. syyskuuta 2011

Aaltojen maailmanennätystä ja muuta mukavaa


Nyt on taas koettu yks Suomi-Ruotsi-maaottelu paikan päällä lisää. Oli mahtava tunnelma ja jännitystäkin myös, kun miesten maaottelu ratkes vasta vikan lajin jälkeen ja suomalaisten voittoonhan se päättyi. Lisäks Suomi voitti pojissa ja kävelyssä. Ite siis jakelin taas gaalaristeilyn mainoksia muutaman tunnin ajan molempina päivinä ja sain siis ilmaisen sisäänpääsyn kisoihin. Sain myös vaihdella paikkaa aina lajien mukaan eikä tarvinnu istuu koko aikaa samassa paikassa :) Lisäks en saanu tänä vuonnasitä perinteistä fleeceä ja paitaa sekä lippistä vaan jotain parempaa. Mein lehtistenjakelutiimi sai Rukan Windstoppertakit, joiden arvo kuulemma oli yli 100 €. Eipähän siinä, siitä tulee varmasti miun lempparitakki tälleen syksyllä. Ainii, ja osallistuttiin aaltojen ME:hen. Entinen ennätys oli 18 kierrosta mut myöpä tehtiin 31 :D

Sunnuntaina miul oli vielä omat kisat Pukinmäessä. Käveltiin Elisan kaa ulkopuolella T15-sarjassa 3000 m. Ei menny mitenkää hyvin vaikka kauden paras tulos tulikii. Vitosella paransin tulosta tällä kauella tosi paljon mut kolmosella samanlaista edistystä ei tapahtunu vaan vieläki ennätys on vuodelta -08. Ehkä ens vuonna sitte.

Tänään kävin hammaslääkärissä kun viikonloppuna alko pirun kova hammassärky ja hammas muuttu semmoseksettei sillä pustyny puree mitään :o eilinen olikin yhtä tuskaa ja meinas itku päästä ku ei lääkkeetkään auttanu. Tänään sain sit ajan hammaslääkärille sen jälkeen kun olin eka soitellu päivystykseen semmoi puol tuntii. Hammaslääkärissä ne sit teki juurihoitoo entisen paikan tilalle. Kipee on vieläki ja varmaan seuraavat pari päivää kuulemma hammaslääkärin mukaan. Mut toivottavasti se tästä. Vissiin Torniossa pitäis ensitekijöikseen suunnata paikallise hamppilekurin puoleen jatkamaan näitten hampaitten hoitoo. Lisäks oon vissiin tulossa kipeeks. Ihan tukkone olo ja vähä lämpöö.

Mut ilosiaki uutisia mahtuu. Saatiin vihdoin koottuu porukka HUMAKOn mökkifestareille ja nyt täytyy toivoo et saatas se 8 hlön mökki josta sain kuulla ihan sattumalta ku vierailin HUMAKOn toimistolla toimittassa opiskelijakorttilappuja.

Mut toivotaan et tää olo lähtis tästä paranee ja et tää hammassärky helpottais myös, koska loppuviikosta luvassa on Lehtiä Ilosaaressa sekä Kastajaiset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti