21. syyskuuta 2011

Ja viimat syliinsä sulkee, niihin nojaten mä nämä Syksyn laulut tein


Juha Tapio - Syksy

Tänään oon yrittäny lukee taas tenttiin ja kävin kaupungilla jakaa opiskelijakorttei, jotka tuli miulle tännään. Samalla kävin myös kirjastossa ja kiertelee kaupungissa sekä kirpparilla. Fidalta tarttu mukaan Katri Ylanderin levy Valvojat. 

Olin laiska ja otin kuvia peilin kautta sovituskopissa :D Mut siis takki Kekäleestä, farkut JC ja pipo sekä huivi ite tehyt. Molemmat siis ihan perusvirkkauksella tehtyjä. Pipon tein matkalla Tallinnaan viime keväänä ja tuon huivin siis eilen loppuun. Aloitin siis sen sunnuntaina ja tein parina päivänä koulussa. Tuli halvemmaks ku mitä kaupasta ostettu (ehkä joku 3 € :D) ja eipä oo kellään muulla samanlaista. Vois tehä vielä samanlaisen mut eri värisenä. Nyt Karjalan kunnailla <3 ja BB ja sit unille. Huomine vielä armotonta tenttiin lukuu (not) ja vikat reenit täällä. 

Ja tänää ilmesty myös Juha Tapion uus levy, kuuntelen sitä tässä parhaillaan Spotifysta :) mut tuossa ylempänä yks Juha Tapion vanhemmista biiseistä, josta tykkään ihan älyttömästi. Kuulin sen itse asiassa ekan kerran ku oltiin tulossa peleiltä ja Jessi soitti sen meille. Juha Tapio on itseasiassa yks niistä artisteista mitä haluisin nähä lisää keikoilla. Viime talvena oltiin Kiteen kirkossa kuuntelee ja oli jotain nii mahtavaa ja meni kylmät väreet selässä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti