16. lokakuuta 2011

Koko kesä festaroidaan, vaikka rahaa ei oo


Tai sit syksy :D Elikkäs torstaiaamuna kulkuni suuntasi mökkifestareille Leppävirralle. Tornio-Kemi väli meni bussilla ja Kemistä Oulun kautta Pieksämäelle, jossa hyppäsin täynnä HUMAKkeja olevaan bussiin. Loppumatka meni mukavasti, tosin karaokelevy suostu soittaa vaan ja ainoastaan Apulannan Armoa. Perillä alotettiinkin sit mein mökissä juomapelillä ennen ko suunnattiin viralliseen alotukseen ja syömään <3 Tässä kuvassa mie ja HUMAKOn maskotti Hjördis :)

 

Illan ja (aamu)yön aikana otettiin paljon kivoa kaverikuvia, tässä niistä muutama. Kuvissa esiintyy miun lisäks ihanat Tuulia (x2) ja Niko. Oli tositosikiva nähä kaikkia piiitkästä aikaa ko olin ainoo Tornioedustus tuolla festareilla. Mietittiin Annan kaa ko lähettiin pois et ei haluttais ko tulee ikävä näitä kaikkii huippuja ihmisiä. Tuntuu myös et mökkifestarit oli ihan liian lyhkäset; just ko kerkes tutustuu kaikkiin uusiin ihmisiin nii pitiki lähtee jo pois. Mut toivottavasti on tulossa vielä paljon mahtavia tapahtumia (tai jos ei oo nii järjestetään ite) Melkein vois pelkästään näitten tapahtumien takia venyttää opiskeluja neljään vuoteen :D Tää on kyllä niin hyvää vastapainoo koulunkäynnille (ei oteta huomioon sitä et oon ollu kolme viikkoo lomalla :D)

                                                      

Tässä kuvassa näkyvissä miun kuluneet tiimiviikset. Mein joukkueela luki siis poskissa joukkueen nimi ja toisella puolella jonkun juomariston jäsenen nimi :D kyseiset viikset on myös havaittavissa ekassa kaverikuvassa :D


Illan ohjelmassa oli aarrejahti, joka koostu erilaisista tehtävistä. Tehtävistä ja lahjonnasta sai pisteitä juomaristolta (nimi kertoo kaiken) ja pisteitten perustella palkittiin kolme parasta joukkuetta. Kilpailussa mm. juostiin puolialasti/alasti ympäri talojen ja läpi vattupuskien, harrastettiin (e)ukonkantoo ja kamasutra-asentoja, laulettiin juomalauluja neljällä eri kielellä röllin sävelmällä huuliharpun säestyksellä, rakennettiin majoja ja ennen kaikkee lahjottiin juomaristoo ja kaikkee muuta humanistikivaa :D Mein joukkue L.Armas tuli siis toiseks ja palkinto näkyy ylhäällä. Tuommosen HUMAKOn haalarimerkin sai tosin kaikki ketä osallistu :)
 

Aarrejahdin ja illan bändin Whitelinesin jälkeen vuorossa oli sekasaunaa ja uimista järvivedessä. Yllättävän moni uskaltautu järveen eikä kukaan hukkunu. Sen jälkeen vietettiin aikaa notskilla ja rillailtiin. Sen jälkeen vietettiin vielä aikaa eka mein mökissä ja sitten toisessa mökissä vähän isommalla porukalla.



Nukkumaan pääsin siinä puoli kuujen aikaan, siinä vaiheessa ko olin ollu vuorokauen hereillä. Nappasin Hjördiksen unikaveriksi. Hurjimmat jatko vielä johonki aamuseittemään asti.
 

 Aamulla oli enää vuorossa bingo ja mökkien siivous. Samalla nappailin kuvia ruskasta. Puolenpäivän jälkeen lähettiin poies ja mie jäin pois Pieksämäen asemalla. Siellä piti sanoo heipat suurimmalle osalle. Ikävä tulee mut toivottavasti nähään vielä suurimman osan kanssa joskus tulevaisuuessa. Pieksämäen asemalla ooteltiinki sit junaa semmoset 1,5 tuntia ja osa vielä kauemmin. Onneks sain matkaseuraa Annasta aina Kajaaniin asti ja myös Taru hengas asemalla mein kanssa ennen oman junan lähtöö.


Paluumatka siis Kuopion ja Oulun kautta Kemiin junalla. Kemissä miulla oli aikaa käyä vähän kuvailee. Vaikka oonki jouluihminen ja ollaan Lapissa nii ihmettelin vähä noita ko näin nuo joulukoristeet lokakuun alussa. Kemistä sit bussilla Tornioon.

Oli kyllä huippu reissu ja en kyllä kadu yhtään vaikka tulikin maksamaan ihan liikaa matkojen osalta. Oli kyllä hintansa arvonen reissu ko pääs näkee muita :) Ainoo mikä jäi harmittaa oli et en kuitenkaan ottanu haalareita mukaan...

Tänään sit palasin ruotuun ja kävin juokseen pitkästä aikaa, semmone 1 h 15 min lenkki teki ihan hyvää ko tuolla reissulla ainoa liikunta oli talon ympäri juokseminen ja ukonkanto sekä järvessä pulahtaminen. Ps. miun 50. postaus ja onneks tää nyt oli tämmöne toivottavasti kiva postaus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti