2. lokakuuta 2011

Torneå



Nyt oon sit asettunu tänne Tornioon. Tosiaan matka alko jo perjantaina, josta Pieksämäen ja Tampereen kautta pääsin Tornioon. Asemalla miua olikin vastassa miun vuokranantaja ja sen tyttö. Ihan jees, koska olin henkisesti varautunu kävelee muutaman kilsan miun tavaroiden kaa. Asunto on ihan jees, nyt tuo pöytä on jo paikallaan. Kuvasta puuttuu vielä semmonen nurkka missä on työpöytä (oikeella) ja semmoi pien WC (vasemmalla). Kyllä tuolla nyt muutaman kuukauden asuu, vaikka miul ei ookaan uunii tai mikroo.

Eilen kävin myös Hannan kaa rajalla, käytiin syömässä ja päivittämässä kuulumiset. Sen jälkeen kävin viel Ikeassa ostelee pakollisia tarvikkeita, et saa ruokaa laitettuu. Ostoksiin kuulu mm. paistinpannu ja kolme kattilaa alle kympillä. Eksyin myös Candy Worldiin mistä mukaan lähti tuo Maraboun suklaalevy. Ihan sikahyvää! Taitaa miun kulku suunnata tuonne myös jatkossa. Toki siellä on myös se leikkipaikka, joka käytiin keväällä testaa :D

Kävin myös tutustumassa Putaan urheiluhalliin ja kattomassa pari ToPV naisten pelii. Ei  nuo ihan mitään maailmanmestaritason pelaajia ollu, vaikka pari pelii voittivatki, nii ehkä uskallan vielä mennä reeneihinki. Siis maanantaina miun ois tarkotus suunnata kulku tuonne hallille ja ottaa ite tuntumaa alustaan mailan ja pallon kanssa. Kävin illalla myös juoksulenkillä Haaparannan puolella, oli pitkästä aikaa kiva juosta. Lisäks osasin eilen kotia jo kahta eri kautta ja vieläpä ilman karttaa. 

Tänään oon ollu vaa kotona, ku ulkona on niin masentava sää. Satanu vaa vettä koko päivän eikä nettikää oo toiminu kunnolla. Nyt alkaa onneks pikkuhiljaa seletä nii vois lähtee kävelylle ja käyä samalla kaupassa. Ruoaks tein kanasalaattii, josta on tullu miun yks lemppari, ku se on nii helppo tehä ja terveellinenkin vielä :) Tuommosilla vaatteilla mennän tänään, onneks huomenna pitäs tulla lisää lämmintä vaatetta, jos Joensuusta lähetetyt paketit löytää perille asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti