23. marraskuuta 2011

This week


Väliin voisin vaikka kertoilla tän viikon kuulumisia ennen ko julkasen loput viikonlopun kuvat ja kuulumiset. Elikkäs maanantaina tapahtui karu paluu arkeen. Oon joka päivä tällä viikolla istunu enkun tunneilla. Mutta toisin ko Joensuusa täällä se ei oo samanlaista pakkopullaa vaan tunneilla jaksaa oikeesti keskittyy. Opettaja on tosi mukava ja itekki vähän pihalla välillä ko se on uus täälä ja tunneilla edetään tosi rauhallisesti. Tämmönen sopii miule ko en oo mikkään paras enkussa. Ja sit se et suullisessa esityksessä ei kiinnitetä huomiota ääntämisen (nimim. Joensuussa opettaja valitti ruotsin suullisessa esityksessä siitä ko miun aksentti oli suomalainen...) nii se on miun mielestä ihan tosi jees. Lisäks ollaan aika paljon puhuttu ko on kuitenki suullinen enkku kyseessä. 

Lisäks maanataina kävin reeneissä. Ne oli ihan jees, tosin ei kovinkaan rankat. Mut paras hetki reeneistä oli se ko tämän hetkinen valmentaja anto jokaiselle henkilökohtaista palautetta. Miun palaute meni kutakuinkin näin: "Oot taitava pallollinen pelaaja ja siulla on hyvä pelisilmä. Jos pelaisit, niin oisin nostanu siut pelaavaan kokoonpanoon." Tai jotenki sinne päin. Tuntu hyvältä niitten alkukaujen ongelmien jälkeen.

Eilen kävin HUMAKin sählyillä pelaamassa. En tiä mikä ihme tää on mut aina, ihan aina, kaikki vejot jotka tullee miuta kohti osuu vasempaan jalkaan. No onneks ei oo kesä nii mustelmat ei oo esillä :D Toinen jalka mustelmila ja toisessa ei mittään. Lähettiin sit siittä tyttöjen (Mirjamin ja Tiinan) kanssa vielä Gränsenille kahville. Tai no itehän söin jätskii <3 ja siitä jatkettiin sit Pikku Berliiniin pelailee lautapelejä. Kimblessä hävisin sata-nolla (mitä muuta voi olettaa jos ite ei oo saanu kertaakaan kutosta siinä vaiheesa ko kavereilla on jo ekat nappulat maalissa) mut onneks lohdutusta tuli Haluatko miljonääriksi?-pelissä jonka voitin. 

Huomenna vielä enkun suullinen esitys ja tutormiittinki. Lisäks to ja pe reenit. Suunniteltiin myös leikkikenttäkierrosta tyttöjen kaa :D (joojoo tulevat yhteisöpedagogit taas asialla :D) Lauantaina ehkä Hannan kaa kattoo naisten pelejä Ouluun ja vissiin myös taas räpsii vähän kuvia. Yllä oleva kuva on viikonlopulta ko leikin vähän kameralla ja pitemmällä valotusajalla :D

Ja miule on tullu tässä uusia lukijoita muutama, kiva :) Ja kiitti kaikille muillekki jotka tätä jaksaa lukkee, ootte ihania :) saapi laittaa postausehotuksia yms. jos haluutte tietää jostain enemmän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti