19. tammikuuta 2012

Ei niin hyvä päivä

Joo, eli otsikko tiivistääki aika hyvin tän päivän fiiliksiä. Tai no lähinnä harmia on aiheuttanu viimisen kuvat tekijät. Ja ei, siis kyseessä ei oo imuri vaan "muuttolaatikko" nro 1 joka on lähössä huomenna postiin ja painaa varmaan kymmenen kiloa. Ja eipä tässä muuten muttako oon kävellen liikenteessä ja postiin on se 3 km. Ja ylempi loota on vielä vähemmän kivempi. Tilasin tuossa sunnuntaina Anttilasta salaman kameraan ja se tuli siis tosi nopiaan. Ainut vaan että se ei sovikaan miun kameraan niinko luulin. Mut jos kamera ja salama on molemmat Nikonin ja yhteensopivuudessa lukee että "vaihdettavilla objektiiveilla varustetut kamerat, joissa on monitoimiliitäntä" nii vois olettaa että sopis mut ei. Kokeillaan sit Nissinin salamaa tilalle. Ainoo vaan et en kerkiä saaha sitä viikonlopuksi. Tosin sillä ei nyt välttämättä ookaan niin suuri merkitys jos en lähekään kuvailemaan naisten pelejä. Koska porukka on lähössä liikkeelle pienemmällä bussilla nii en tiä et mahunko mukkaan ollenkaan. Lisäks reenitkään ei menny ihan putkeen. Peliosuudella pääsin jouduin pelaa sentterinä nii olin enemmän ja vähemmän hukassa sielä kentällä. Ja en oo nyt mitenkään varma niistä sunnuntain kisoistakaan. 


Mut aina pitää löytää jotain positiivistakin ja suklaa auttaa aina. Ja haalarimerkinkin sain viimein tilattua ja tänään posti toi sen jo :) Seuraava on miun fb statuspäivitys tältä illalta: 
Vaikka tää päivä ei oo ihan putkeen mennykään nii jotain positiivista voi löytää aina. Ruotsin tunneilla oli kivaa (vai missä muualla ko HUMAKissa opit mm. sanat nössö, äpärä ja sateenkaariperhe näin ihan vaan esimerkkinä) ja Lexico oli huippu :D Syöminen on aina kivaa. Tällä kertaa Subwayssa liikunnan porukan kera iltapäivällä ja koulussaki oli naminamiruokaa :) Lisäks aiheutin tytöille kunnon naurut ihan vaan ja ainoastaan puhumalla niin nopiaa ja taukoomatta että hyvä ko kerkesin syyä :D 


I dag det är inte har varit så trevlig dag. Jag måste bära sista fotos lägre paket i morgon till post och det är fylld av mina grejer (inte dammsugare). Men posten är tre kilometer från här och jag måste gå. Jag fick min fotoblixt i dag men den passar inte till min kamera så jag måste byta den till andra. Innebandyträningar gick inte så bra och jag vet inte att vad jag ska göra på lördagen. Men nånting positiv. Svenska lektioner var trevliga och jag lärde mig många nya orden. Vi också spelade Lexico som var jättekul. Och ätning är alltid kul. På eftermiddagen i Subway med Fysisk fostran-kursen människor och i skolan hade också mumsmumsmat. Jag okcså fick flickorna att skratta åt mig när jag endast talade så mycket och så snabbt :D Och choklad hjälper alltid och jag fick Hjördis-emblem också idag :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti