17. tammikuuta 2012

Lentopallona luokses pompin

Tänään oli siis se ruotsin suullinen esitys ja hengissä selvisin mikä oli pääasia. No ei, meni se ihan hyvin, toki jäi paljon petrattavaa, mm. voisin opetella puhumaan vähän hitaammin. Ja sit semmone ärsyttää kanssa ihan sikana ko jälkikäteen miettii et mitä kaikkee ois voinu sanoa mut ei vaan siinä tilanteessa keksiny. Mut tuosta puhumisesta vielä. Näin Pohjois-Karjalaisena oon tosi kova ja NOPEA puhumaan oli kieli oikeestaan mikä tahansa. Ja jos pittää vielä esiintyä nii puhun miljoona kertaa nopeemmin. Tää hitaasti puhuminen on semmonen asia mitä oon yrittäny opetella mut huonolla menestyksellä. Koska siinä vaiheessa ko kaverit joutuu pyytämään puheenvuoroa esim. miun ja Hannan puhuessa nii tilanteelle vois ehkä koittaa tehä jotakin :D
Liikunnassa pelailtiin lenttistä ja oli kivaa, varsinki ko sovellettiin ja pelailtiin eri tavoilla. Koulun jälkeen suunniteltiin vähän perjantain ohjausta ja sit kävin vielä sielä HUMAKsählyillä. Olin myös ahkera illalla ja tein oman osuuen Luulajan ennakkotehtävästä. Huomenna sit vähän geokätköilyy :)


Nu är muntlig presentation på svenska över. Det gick ganska bra även om jag hade mycket att bättra. T. ex. jag talar så SNABBT att mina andra vänner kan inte få ordet när jag och Hanna talar. Jag har försökt att bättra det men med dåligt framgång. På eftermiddagen spelade vi volleyboll i fysisk fostran och jag var också att spela innebandy. På kvällen var jag flitig och gjorde min del av Luleås förskottuppgift färdig. I morgon lite geokätköily (vet inte vad det är på svenska :D)

1 kommentti:

  1. nyt iski kieli-identiteettikriisi. :D rupesin miettimään että oonko tosiaan hullu savolainen joka vaan puhuu kun lepposa karjalainen - paljon, kovaa ja nopiaan. ...?!?! :DD ja siltikään kotosalla ei minua ymmärretä ku kuulostan kuulema just sille että tuun jänkhältä.

    VastaaPoista