22. helmikuuta 2012

Aurinko!

Kevät on melkein täällä! Aurinko on paistanu tänään kivasti ja lämpimästi. Tein myös talven ekan lumiukon. Tällä viikolla oon lomalla ja oon ollu vaan kotona ja pakoillu koulujuttuja. Yritän myös epätoivosesti etsiä kesätöitä joten jos jollain on paikkoja tiedossa nii eiko vaan vinkkii tännepäin tulemaan.

Våren är nästan här! Solen skiner. Gjorde också min denna vinterns snögubbe. Denna vecka har jag sportlovet och har varit hemma. Försöker också hitta sommarjobb men det är ganska svårt.

2 kommenttia:

  1. Tack för dig! Pakko nyt tähän kertoa miten tää siun innostus on tarttunu.. Huomasin pelottavasti kattovani 9 tuntia ruotsinkielisiä elokuvia niin, että samalla korva takertu kaikkiin "tärkeisiin" fraaseihin ja toistelin niitä jo tajuamattani leffan ajan. Sivullisilta sain kommentin "siehän kuulostat sille et tosissas yrität saada haltuun tuon mongerruksen". :D Pelottavaa?

    VastaaPoista
  2. Noni ees yks kehen oon saanu tän tartutettuu. Lähetäänks yhessä Ruotsiin? :D ps. jotakin hyötyy etelässä asumisesta. oon menossa maaliskuun alussa semmoseen ruotsin keskusteluryhmään mikä on tarkotettu suomalaisille jotka haluais ruotsinkieliseen korkeekouluun tai ruotsiin opiskelee. Se kestää toukokuun alkuun, on kaks kertaa viikossa ja ihan ilmanen :)

    Ja ei tietenkään oo pelottavaa vaan hienoo :D

    VastaaPoista