1. huhtikuuta 2012

Hopee ei oo häpee

palkinnot maisemaa DSC_3370 DSC_3376 DSC_3386





Elikkäs kävin viettämässä viikonloppua tuolla Espoossa. Olin miun kummin (täti) tykönä siellä ja näin myös muita sukulaisia. Perjantaina käytiin miun iskän serkun ja sen miehen luona vähän syömässä. Lauantaina miulla oli hallikauden vikat kisat Espoossa. Tulin toiseks ja sain palkinnoks tuommosen pystin ja mainosmukin :D Mut otsikko tulee siitä et vaikka en voittanukaan nii tein silti miun ennätyksen nii voin olla ihan tyytyväinen. Ihan siksi koska jäin vielä pari sekuntia siitä, et oisin päässy ekaa kertaa ikinä alle 18 minuutin. Mut edellinen ennätys on vuodelta -08 et on tätä ooteltu. Käytiin illalla vielä kävelee mistä napsin noita kuvia. Ainii, ja sain miun kummin vanhoja vaatteita ihan ilmaseks, kunnon retrovaatteita, muun muassa semmone olohaalari useamman vuosikymmenen takaa. Et en mie mitään JumpIn:jä tartte :D Mut niistä kuvia ehkä myöhemmin.

Tänään käytiin messukeskuksessa semmosilla kevätmessuilla missä oli kaikkia sisustus- ja rakennusjuttuja. Ei kiinnostanu kyllä miuta niin paljoa mut messut ko messut nii aina niillä on kiva käyä :) Nuo tulppaanit sain ilaseks ko siellä pääs ite sitomaan tuommosen nätin kimpun. Kuvia sieltä ei oo koska jostain syystä miun kamera ei lue enää muistikorttia vaikka eilen toimi vielä ihan hyvin :o Toinen muistikortti onneks toimii, testasin sen heti ko pääsin takasin Nurtsille. Ja kuvat sain siis siirrettyy koneelle ihan hyvi mut kamera ei siis korttia lue. Jos tätä lukee joku tekniikan ihmelapsi nii neuvoja otetaan vastaan.

Tulevalla viikolla pari päivää kouluu ja perjantaina Tallinna calling :)Mut hyvää alkavaa viikkoo kaikille :) Ja anonyymit huom, käykääpäs vastaamassa kyselyyn yläreunassa nii tiiän et kuinka moni tätä blogia seuraa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti