9. huhtikuuta 2012

Sunnuntaifiilis

ville DSC_3538 DSC_3596 DSC_3606 DSC_3610 DSC_3613
Tässäpä jottain Vironkuvia. Kuvasaldo jäi hävettävän pieneks mut koska oltiin jo viime pääsiäisenä siellä pikkasen parempien kelien aikaan nii kuvia en jaksanu ottaa kovinkaan paljoa. Lunta tuli jonkin verran ja muuten oli semmoset loskakelit. Fiksuna muksuna olin varustautunut kevättakilla ja lyhytvartisilla tennareilla. Perjantaina ei oikeestaan tehty mitään muuta ko vähän kävelty. Lauantai meni kävellen, shoppaillen ja kylpylässä polskien. Ostoksia tuli aika vähän ja ne on jo matkalla kotikotiin niinko melkein kaikki muutkin miun tavarat. Sunnuntaina käytiin tiedekeskuksessa joka oli kyllä pettymys koska olin oottanu semmosta Heureka-tyyppistä. Vielä viime hetken ostokset ja laivaan. Mutta oli ihana vaan olla perheen kanssa vaikka hermot meinas muutaman kerran mennäkin :D DSC_3620 DSC_3628 DSC_3641 DSC_3648
Tännään oon ollu ihan sunnuntaifiiliksissä loman ansiosta. Aamulla heräsin, datailin ja kattelin vähäsen Simpsonit-maratonia ennenko suuntasin pitkälle kävelylle aurinkoon. Tai niin no, olihan se aurinkoista puolet lenkistä ja sit tulikin taas vaihteeks vähän lunta. Lumi on kyllä kivaa, jos se sataa joulukuussa tai talvella ylipäätään tän huhtikuun sijaan. Loppuillan oon vaan ollu koneella, yrittäny katella vähän kouluhommia ja katellu telkkaria.

Mut jälellä vaan kolme koulupäivää ja harjottelujakso ennen kesää :) Nyt pitäis vaan katella kesän ja ens syksyn kuviot kuntoon. Miulla on nimittäin mahdollisuus lähtee Tanskaan vaihtoon, jos siis koulu siellä päässä miut hyväksyy koska Suomesta hyväksyminen tuli viime viikolla. Haluisin mut toisaalta taas en tiiä ko menis koulun kanssa sitten niin hankalaks. Kellään kokemuksia korkeakouluvaihdosta ulkomailla? Kannattiko vai ei? Oliko kaiken vaivan arvonen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti