14. kesäkuuta 2012

Day 13: A List of All The Places You’ve Lived

Tehhäänpä tähän väliin vähäsen taas tuota haastetta, koska ei miulle oo tapahtunu mittään erikoista. Reenailua ja kouluhommien välttelyy vaan. Motivaatio, missä olet? Ja Joensuulaiset, muistakaa käyä tsekkaa Jättikirppis ja paikka 117. Aikaa ens keskiviikkoon asti. Tosin joudun tyhjentää paikan jo heti sillon aamulla ko päivällä kutsuis harkkapaikan liikuntailtapäivä :)

Mut nyt siis haasteeseen. Oon varsinkin viime aikoina vaihdellu paikkakuntaa kiitettävästi mut vielä oon laskuissa mukana. Elikkäs oon kotoisin ihan alunperin Mikkolanniemeltä. Se on Saarella, joka on siis nykyistä Parikkalaa. Siellä asuttiin aina sinne asti ko alotin ekaluokan. Ekaluokkaa ehin käyä ehkä huimat kaks viikkoo ennenko muutettiin Puhokseen, Kiteelle. Siellä kerrostalossa asusteltiin 2 vuotta ennenko Tasapää (myös Kiteellä ja koulu pysy samana) kutsui ja vuokrattiin sieltä omakotitalo ja myöhemmin ostettiin se. Sielläpä asustelin aina lukion loppuun asti.

Lukion jälkeen lähin opiskelee nuvalle Niittylahteen ja asuntola oli kaikkein fiksuin vaihtoehto. Niittylahdessa tuli asusteltua eka vuosi ja toka sitten Tikkarinteellä Niinivaaralla. Valmistumisen jälkeen asuin kesän Joensuussa välivuokralaisena ennenko sain solusta huoneen Koulukadulta. Siellä maltoin asustella reilun vuojen ennenko Tornio kutsui. Torniosta matka jatkui Nurmijärvelle, jossa asustelin taas asuntolassa. Sieltä vähäks aikaa kotia ennenko asetuin Joensuuhun asuntolaan, koska syksyllä kutsuu Tanska ni ei ois ollu järkeä ettiä täältä kämppää. Varsinkaan ko en tiä et mitä ens vuosi tuo tullessaan.



Siiinäpä pikaisesti pitkällä matikalla 10 eri osoitetta jossa oon vuosien varrella asustellu. Kuten jo aiemmin mainitsin nii viime aikoina en oo osannu asettua aloilleni eikä se tuu vielä hirveesti lähitulevaisuudessakaan muuttumaan. Kuvat niista osoitteista mitä nyt löyty tältä koneelta. Eli Tasapää, Niittylahti, Tornio ja Nurmijärvi. 

Day 1: A Picture Of The City You Were Born In
Day 2: A Picture Of Your Favorite Animal 

Day 3: A YouTube Video
Day 4: A Song You Want Played At Your Wedding
Day 5: Ideal Future Career
Day 6: Your Favorite Quote
Day 7: Your Favorite Recipe
Day 8: Picture Of The Last Place You Visited
Day 9: A Photo I Took
Day 10: A Silly Photo Of Me
Day 11: Name Of Your Elementary School
Day 12: A Photo Of Me Taken Recently
Day 13: A List of All The Places You’ve Lived
Day 14: Your Day, In Great Detail
Day 15: Favorite American Idol Winner
Day 16: Your Best Friend
Day 17: A Hobby Of Yours
Day 18: A Place You’ve Never Visited But Want To
Day 19: The First Wedding/Funeral You’ve Been To
Day 20: Someone Who Shares The Same Birthday As You
Day 21: A Place You See Yourself In 5 Years
Day 22: Favorite Website
Day 23: Favorite Boy Name
Day 24: Favorite Athlete From Your Favorite Sport
Day 25: Guilty Food Pleasure
Day 26: Favorite Form Of Exercise
Day 27: Favorite Television Program
Day 28: A Picture Of What You Wore Today
Day 29: Something that inspires you.
Day 30: A Song I Wish I Knew The Words To

2 kommenttia:

  1. Moi! Oon ite muuttamassa tornion asuntolaan ja oon aika paniikissa :D voisikko kertoo mulle et millasta sielä oli ja millasia ne huoneet olivat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on kai useempia erilaisia huoneita mikäli oikein oon ymmärtänyt. Niistä ns. soluista en ossaa sanoa mitään mut ite asustelin pariin otteeseen niissä VT3:n (?) huoneissa. Ne on semmosii kahen hengen huoneita eli kaks sänkyy, kirjotuspöydät ja vaatekaapit. Lisäks niissä on oma suihku ja vessa. Keittiö/oleskelu löytyy sekä ylä- että alakerrasta :) ja opistollahan on myös ollut parit saunavuorot viikossa, toinen normisaunassa ja toinen siellä missä on uima-allas. Pieni kuntosali löytyy myös! :) mut siis tykkäsin ite ainakin tuommoset vähän lyhkäsemmät pätkät asuu siellä :)

      Toivottavasti tästä oli ees jotain apua, ihan varma en oo miten siellä nykyään on nuo asuntolat koska siitä on joku 1,5 vuotta ko olen viimeksi asunut siellä :D

      Poista