23. heinäkuuta 2012

Reeniä reeniä


 Aattelin tulla vielä kirjottelee vähän kuulumisia vaikka oikeesti pitäis jo nukkuu koska aamulla oottaa aikanen herätys ennenko lähetään reissuu. Koska tällä viikolla ei oo oikeen tapahtunu mitään Savonlinnan reissua ja paria hammaslääkärireissua lukuun ottamatta nii aattelin et voisin kertoo vähän miun reeneistä. En oo siis mitenkään erityisen hyvä jos joku niin on erehtyny luulemaan vaan ehkä lähempänä harrastelijatasoo. Kesän reenauksetkin on menny vähän miten sattuu mut Kauhavalta sain uutta intoa taas reenata enemmän. Kuvat on vanhoja koska oli tarkotus tännään saada joku ottaa kuvia reeneistä mut meninkin sit yksin nii vähän jäi...

Mutta siis reeneihin. Maanantain oon suunnitellu lepopäiväks mut koska viikonloppuna tuli hölläiltyy nii kävin äitin kaa reilun tunnin kävelylenkin. Tiistaina aamuisen hammaslääkärin päätteeks suuntasin kentälle tekee kävelyreenii. Tein tekniikkaa sekä kiihdyttävää & rullaavaa kilpakävelyä ja palautuksia silleen et kaikkia aina 100 m pätkissä. Aikaa meni kaikkineen reilu tunti. Illalla vielä äitin ja iskän kanssa tunnin kävelylenkki päälle ko nuoremmat oli jalkapallokoulussa. Keskiviikkona palauttava juoksulenkki Savonlinnasta kotiuduttua. Vajaa tunti oli kesto.

Torstaina illalla 5 x 4 x 200m/100m kiihtyvänä nii et tuo 200 kilpakävelyy ja 100 sit palautusta. 200 meni välillä 1.21-1.03. Alku- ja loppuverkan kanssa aikaa meni 2 h 5 min. Perjantaina tunnin verran lihaskuntoo. Lauantaina pitkä lenkki sauvakävellen, 3 h 30 min. Tännään eilen sunnuntaina sit vielä yks kävelyreeni, 4 x 400m/600m silleen et reipas ja rauhallisempi. Lauantain sauvakävely kyllä tuntu, ei oikeen kulkenu. Tällä viikolla ei tullu yhtään lepopäivää mut toisaalta ei haittaa koska tuleva viikko mennee reissussa ja lauantaina vielä kisat siihen päälle. Palaillaan asiaan varmaan loppuviikosta tai ens viikolla.

Mitä muuten ootte mieltä tämmösistä reenipostauksista? Kiinnostaako ja teenkö lissää tämmösiä vai eikö vois vähempää kiinnostaa? :D Kommentit on muutenkin tervetulleita :)

3 kommenttia:

  1. Siulla on ihana blogi ja odotan aina innolla seuraavaa postausta.(: voit tehä useemminkin näitä postauksia reeneistä ja kisoista ym!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi paljon kiitoksia :) nyt vois tosiaan vaikka postailla reeneistäkin enemmän ko reenaa tälleen vähän paremmin mitä ennen

      Poista
  2. Kiinnostaa kyllä, reenipostaukset!

    VastaaPoista