16. elokuuta 2012

Eka koulupäivä!

ja oon vielä hengissä. No ei vaan, ihan kivvaa oli ja ihmiset vaikutti mukavilta ja joittenki kanssa kerkes juttelee enemmänki eikä se enkun puhuminenkaan nii ylitsepääsemätöntä ollu mitä etukäteen aatteli. Tosin ärsyttää se ko ei ossaa vaan ilmasta itteensä selkeesti. Tai siis tiiät et mitä haluut sanoo mut et vaan osaa sanoo sitä enkuks. Ja kaiken lisäks osaisin sanoo sen saman asian myös på svenska :D

Aamu alko hienosti melkein myöhästymisellä, menikin vähän pitempään kävellessä mitä aattelin. Mut loppujen lopuks ehdin ajoissa. Avajaiset oli kaikille uusille opiskelijoilla ja oli melkeinpä kokonaan Tanskaks. Mie ymmärsin sanan sieltä ja toisen täältä mut ei kyllä ihan hirveesti avautunu. Sielä oli myös opiskelijoiden esittämää musiikkia ja muita esityksiä. Siitä sitte siirryttiin oman porukan kanssa ja meille pietettiin erilaisia infoja ja kierrätettiin ympäri kampusta. Leikittiin myös nimipelejä tutoreitten kanssa eli ihan sama meininki mitä HUMAKissaki, nyt vaan enkuks. Iltapäivällä satokin jo vettä eli se perus tanskalainen sää tuli nii hypättiin parin puolalaisen kanssa bussiin ko ei oltu oikein varauduttu keliin. Note to self, täällä ei kannata luottaa Forecan ennusteisiin, ei todellakaan ollu mittään vähäistä sadetta iltapäivällä.

Meillä tullee olemaan opetukset kahessa ryhmässä, vaikka kaikilla on samoja kursseja, eli pedagogiikkaa, didaktiikkaa ja vissiin aina kerran viikkoon harjottelua koulussa. Ehkä vähän jänskättää ko ilmeisesti oon ryhmän ainoa jolla ei oo mittään opeopintoja takana :DD Lisäks vapaaehtosena on tanskan kieltä ja kulttuuria. Toivon et miun ruotsista ois ees jonkinlaista hyötyy tai sitten ei. Lisäks erilaisia juhlia tullee olemaan ihan runsaasti ainaki mitä tutoreitten puheista ymmärti, so we gonna have awesome time :D Illalla varmaan treffaillaan vielä joittenki meijän kurssilaisten kaa ketä assuu täällä kauempana, ehkä iha hyvä vaa ettei meilä oo täällä baarii samalla tavalla ko Rasmus Raskissa. Ainii, ja täällä on kampuksen alakerrassaki baari aina perjantaisi auki, ei meillä vaan Suomessa (paitsi Nurtsin aulabaari :D) Palaillaan asian toivottavasti joskus ihan kuvienkin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti