15. syyskuuta 2012

Don't Wanna Be Alone

563945_471363669562840_1045779973_n1.21
Tällästä kuvamateriaalii tällä kertaa :D Eka on elokuulta ko meillä oli Friday activities. Kuva on siis otettu sen liukumisrastin jälkeen ja oikeesta reunasta voitte bongata miun jalat. Toinen torstailta L.A Baarin synttäreiltä.

Mutta voisin jatkaa vielä vähän eilisen tapahtumista. Jos joku ei tiiä mistä puhun nii täältä eilinen teksti aiheesta. Tuon tekstin kirjottamisen jälkeen olin vähän aikaa yksin kotona mut sit lähdin miun kämppisten kanssa toiseen asuntoon (yhteen mihin oltiin murtauduttu) viettämään iltaa. On hyvä huomata että meillä on kuitenkin täällä vielä yhteisöllisyyttä. Lisäks meijän tutorit on kanssa ihan mahtavia. Ne oli ottanu yhteyttä kv-koordanaattoriin myös ja yrittää nopeuttaa tätä prosessia. Osa heistä tuli käymään myös "sosiaalisilla visiiteillä" kaikissa niissä paikoissa, joissa oli mein luokkalaisia ketä tää asia koskee varmistaakseen että meillä on kaikki ok. Ja lisäks käsitellään tätä asiaa maanantaina koko luokan kanssa mikä on tosi hyvä juttu miun mielestä.

Illalla ko olin laittaa nukkumaan nii oli vaikeeta saaha unenpäästä kiinni ko aloin miettii tätä tilannetta ja taas kerran myös sitä et miten onnekas olin. Ja oon myös onnellinen siitä että kenellekään ei käyny mitään fyysisesti sillä kettään ei ollu kotona niitten murtojen aikana. Näin nimittäin tuolla asunnossa murtojen jäljet ja kyllä veti kyllä hiljaseks. Sorkkaraudalla oli tultu ovien läpi. Yöllä ennenko nukahin nii säpsähin tyyliin jokaiseen ääneen mitä kuulu (ja tää ei tosiaan oo normaalia miulle) vaikka oonkin melko varma siitä että ei kukaan viikonloppuna mitään yritä. Mut ens viikko onkin asia erikseen, koska eilinen oli jo toinen kerta lyhyen ajan sisään. Tästä tulikin mieleen et olipas hienoo toimintaa medialta kertoo kaikissa mahollisissa lehdissä ja flyereissa että tänne muuttaa paljon ulkomaalaisia vaihto-opiskelijoita. Ja tästä varmaan tyhmempikin varas voi päätellä että todennäkösesti vaihto-opiskelijoilla on läppäreitä, kameroita yms. muuta kalliimpaa ko on ollu varaa tulla ulkomaille opiskelee. Ja koska ollaan opiskelijoita nii tottakai murrot on tehty päivänvalossa sillon ko kaikki on koulussa. Vaikee on myös uskoo että kukaan ei oo nähny mitään koska jokaisesta asunnosta on lähteny myös iso taulutelkkari. Mut toisaalta tää yhteisö nyt on vähän mitä on, veikkaan et vaikka joku ois nähny jotain, nii siitä ei uskalleta kertoo.

Tännään aamulla huonosti nukutun yön jälkeen lähdin reeneihin. Meni hyvin siihen nähen että oon ollu vähän kipeenä. Tein sunnuntain perinteisen 3 x 1,5 km. Eka kierros oli hidas koska kävelin valmentajan 11-vuotiaan tytön kanssa. Mutta sen jälkeen sain nostettua vauhtia joka kierroksella eli kerrankin niinku pitäis kisoissakin tehdä. Nyt oon tuskaillu koulujuttujen (projektin, joka pitäis olla valmis ylihuomenna) kanssa mutta illalla lähetään vähän tuulettuu taas ja kiertää pubeja sekä tsekkaamaan isot Welcome Partyt. Tässä tilanteessa ei tosiaakaan huvita olla yksin iltaa kotona, koska ikinä ei tiiä mitä voi tapahtua, ei suoraan sanottuna kiinnosta treffailla sorkkarautaa. Jos täälä pitää vielä asua nii en varmaan uskalla päivällä olla kotona. Koska oon niin varma et ne yrittää vielä vaikken sitä tietenkään toivo. Toivottavasti löytyis uuet asunnot kaikille.

Jeg er stadig lidt bange for situationen her i Bøgeparken selvom jeg og mine ting er ok. I går samledes vi sammen for at tilbringe aftenen, så jeg ikke behøvede at være alene hjemme. Vi har også dejlige tutorer (hvis du læser dette, så mange tak) til at sørge for, at vi har alt i orden her. På natten kunne jeg ikke komme til at sove og jeg vågnede alle lydene i lejligheden (hvilket ikke er normalt for mig), selvom jeg er temmelig sikker på, at ingen prøve noget i løbet af weekenden. Jeg tror, ​​det var en dårlig ting at fortælle i avis at der bor her en masse udenlandske udvekslingsstuderende. Så de ved, at boligerne er tomme i løbet af dagen.

I dag gik jeg til kapgang træning på morgenen og det gik godt. 3 x 1,5 km, som altid om søndagen. Nu har jeg gjort skolearbejde og på aftenen går vi ud bar hopping og velkomstfest. I denne situation, jeg ønsker ikke at være en aften alene hjemme. Du ved aldrig, hvad der kan ske. Jeg er også lidt bekymret for, hvad den næste uge kan finde sted i løbet af dagene. Jeg håber at vi får et nyt hjem. Det er frustrerende at leve i frygt her.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti