27. syyskuuta 2012

Pyyhe kenttään...not!


Viime päivät on kulunu vähän ristiriitaisissa merkeissä. Tai enimmäkseen ei niin mukavissa. Koulussa on ollu ihan jees, nytten puhutaan demokraatisesta opettamisesta ja alotettiin uus projekti. Tosin oon vähän pihalla ko oon joutunu juoksemaan eri toimistoissa asuntohommien takia. Ja lopulta päädyin siihen että jatkan asumista Bøgeparkenissa. Vaikka se ei ookaan ehkä turvallisin vaihtoehto, nii se on helpoin ja halvin vaihtoehto. En tosiaankaan halua maksaa 100 € kuussa enemmän siitä että asun 20 km päässä Odensesta, kun nyt niitä kilometrejä keskustaan on 4. Muutan jokatapauksessa rivarista kerrostaloon, joka on turvallisempi. Myös muut on joutunu miettimään tätä ja valitettavasi yks tyttö päätti palata takaisin kotiin just näitten asunto-ongelmien takana. Lisäks miun objektiivi on rikki! Vaikka se onkin vaan materiaa mutta silti. Siinä on ollu jo häikkää jonkin aikaa mut eilen se sano lopullisesti sopimuksen irti. Ja isoin ongelma tässä on nyt se, että miun vanhat objektiivit on Suomessa. Toivottavasti saan ne ens viikolla, muuten pittää varmaan katella joku halvin mahollinen täältä.

Mutta ettei menis ihan masenteluks koko postaus nii jotain positiivistakin miulla on. Nimittäin kerkesin ostaa lipun Legolandin reissulle, joka myytiin loppuun kahessa päivässä. Saan matkat ja lipun melkein samalla hinnalla mitä lippu, koska se on ESN-matka. Tosin ois kiva jos voisin ottaa kuvia siellä ko sinne menen, joten toivottavasti saan objektiivit ajoissa. Lisäks miula on vielä kahet kisat täällä Tanskassa. Näitten ens lauantain Odensen kisojen lisäks pääsen Köpikseen kisailee lokakuun eka viikonloppu. Sain valita vitosen ja kympin väliltä nii päädyin jälkimmäiseen :D Ja eilen meillä oli myös läksiäiset/synttärijuhlat. Se tunne, kun oot valmistamassa ruokaa 20 hengelle ja saat viestin että melkeen kukaan ei oo tulossa koska sataa vettä. Ja myö ollaan Tanskassa! Loppujen lopuks porukkaa tuli kuitenkin autolla ja bussilla nii saatiin ihan mukavat pippalot aikaseks. Juhlat myös pysy yllätyksenä loppuun asti mikä oli tarkotuskin :) Ja tännään tulostin myös miun lipun että pääsen kattoo Tanskan jalkapallon superliigaa. Tottakai meen ko mahollisuus on ja mikäs siinä ko Carlsberg sponssaa ni ettei tarvii ees maksaa mittään.

Ens viikko on toivottavasti kivempi, tai ainakin sen pitäis olla. Luvassa on vähän koulua, paljon ryhmätöitä, tanskan tunnit, PubQuiz yhessä koululehden ihmisten kanssa ja viikonloppuna siis luvassa vielä Köpiksen reissu kisojen merkeissä ja Legoland :) Ps. musiikki Ukkosmaineelta <3
Denne uge har ikke været så god. Skolen går ok. Denne uge startede vi et nyt projekt, og vores gruppe er godt. Ganske vist er jeg en smule uden ting, fordi jeg har forklaret at leve her. I sidste ende besluttede jeg, at jeg lever i en stadig i Bøgeparken. Det er billigere og nemmere så. Men jeg ændre mine nuværende bolig. I går havde vi også en afskedsfest for en pige, fordi hun er på vej tilbage til deres hjemland. Og mit kamera linse er brudt! Jeg har allerede haft problemer med det i fortiden, men nu er det helt ødelagt. Og andre objektiver i Finland. Jeg håber, at jeg kan få dem i næste uge.

Jeg har også noget positivt at fortælle dig. Jeg formåede at købe en billet til Legoland rejse som udsolgt på to dage. Jeg har stadig kapgang konkurrence i København i næste uge. Derudover igår havde vi en afskedsfest / fødselsdagsfest, som gik godt. Ved første var vi bange for at folk ikke vil komme, fordi det regner. (Hey, vi er i Danmark!) Der var dog omkring 15 mennesker, og vi havde en masse sjov. Derudover har jeg billetten til fodboldkamp. På søndag, vil jeg gå for at se den danske Superligaen, OB-AGF.

Forhåbentlig vil næste uge blive bedre. Hat lidt skole, gruppearbejde, PubQuiz med skolebladet mennesker og weekend konkurrencer i København og rejse til Legoland :) Musik fra Finland, nærmere fra Joensuu, Ukkosmaine <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti