3. lokakuuta 2012

Penkkiurheilua ja kouluharjoittelua

ob1ob2ob3ob4ob5ob6 Tässäpä näitä kuvia viime sunnuntailta. olin siis kattomassa tanskan superliigaa yhessä muutaman miun luokkakaverin kanssa ja yks tutor oli mein mukana myös. Otteluna siis OB-AGF. Tunnelma oli ihan kohillaan varsinkin ko meijän paikat oli siellä tosifanien katsomossa. Ottelusta ei oo paljonkaan kerrottavaa. Kotijoukkue valitettavasti hävis mutta tätä tuskaa lievitti se, että vastustajalla oli yks Suomen maajoukkuepelaaja joka esti aika lahjakkaasti hyökkäykset niitten päätyyn. Maanantaina meillä ei ollu ko tanskan tunnit. Nää tunnit on miun ehottomia lemppareita ja motivaatioo riittää kerrankin. Ja aamun aloitin reippaasti juoksemalla kouluun. Vois ottaa tavaks vähän useamminkin. Koulun jälkeen avaimien hakuun ja muuttamaan. Muutin siis vihdoin rivarista kerrostaloon. Aluks olin vähän pettyny tähän miun huoneeseen ko se on niin pieni edelliseen verrattuna mut nyt tää alkaa olla jo ihan ok ko kaikki tavarat on paikallaan. Ja luojan kiitos siitä, että muuttomatka oli vaan muutaman sata metriä. Pidempi ois tehny tiukkaa. Miten miulla on näin paljon tavaraa?

Eilen oli taas normaalia koulua pitkästä aikaa. Puhuttiin termistä nimeltä Bildung. Keskittyminen oli vähän koko luokalta. Oon kuitenkin tyytyväinen että sain kerrankin oman tietoni asiasta ilmaistua ja vieläpä enkuks. Ei meinaan oo mikään helpoin asia. Illan hengailin kotona ja laitoin loput tavarat paikalleen. Tännään oli taas kouluharkan vuoro. Ekalla tunnilla liikuntaa ja saman kaavan mukaan mentiin ko viimeks eli juostiin/käveltiin. Tällä kertaa hölkkäilin omaa tahtia puolet matkasta ja loppumatkan kävelin, koska tytöt pyysi että kävelisin heijän kanssaan. Siinä sitten käveltiin ja meikä pääs puhumaan tanskaa tyttöjen kanssa. Eihän se vielä sujuvasti mene mutta jotenkuten tulin ymmäretyksi miun tanskan ja ruotsin yhistelmällä. Tosin välillä oli pakko vaihtaa enkuks. Kuviksen tunnilla tein origameja poikien kanssa. Molemmilla enkun tunneilla tehtiin juttuja ryhmissä nii kiertelin sit ryhmissä auttamassa. Kohta suuntaan kaupunkiin, missä tarkotus ois osallistua Baarivisailuun koululehden porukan kanssa :) Ja pahoittelut taas kuvien laadusta, oottelen edelleen niitä miun objektiiveja Suomesta saapuvaksi.


På søndag, blev jeg ser fodbold. Desværre hjemmeholdet vandt ikke. Sagen blev gjort lettere af, at modstander havde en finsk landsholdsspiller. Atmosfæren var godt, og vi var i stemningstribune. I mandags havde vi et danskundervisning. Disse timer er altid rart og jeg stadig har motivationen til for en gangs. Efter skole, fik jeg nøglen og flyttede ind i en ny lejlighed. Tirsdag var en normal skoledag. Vi talte om begrebet Bildung. Jeg er også tilfreds med mig selv, da jeg sagde hvad jeg mener. Og tro mig, det er ikke let på engelsk. I dag havde vi skolepraktik igen. Den første times var gym klasse. Jeg løb den første afstand, og afstanden gik, fordi pigerne ville gå med mig. Vi talte også og jeg kunne at tale lidt dansk. Det er endnu ikke flydende, men pigerne forstod mit danske og svenske mix. Til tider talte jeg engelsk. På kunstlektionen gjorde jeg origami med drengene. Undervisning i engelsk vi gjorde gruppearbejde. Punkt går jeg til byen, der er en PubQuiz og jeg deltage i det med menniskor af skolebladet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti