14. tammikuuta 2013

80200?

facebook
Laitetaanpa välillä omaa naamakuvaa. Lauantaina illalla oli siis enemmän aikaa nii jaksoin panostaa tuohon naamaan vähän enemmän. Käväsin pyörähtää Umpparissa muttei ollu oikein mikään bilefiilis, varsinkin ko toiset oli alottelemassa porukalla kaverin veljen synttäreillä ja ite tosiaan hengailin asuntolalla. Sunnuntaina olin ahkera opiskelija ja siinä telkkarin kattelun lomassa alotin tenttiin lukemisen. Tännään koulussa opeteltiin edelleen SPSS-ohjelmaa ja toisin ko viimeks nii nyt ohjelma toimi ja opinkin perusteet ja sain hienot kaaviot tehtyä :D

Oon myös käyttäny viime päivät miun tulevaisuuden miettimiseen ja nyt alan pikkuhiljaa kallistua Joensuun suuntaan. Täällä pohjosessa on kyllä ihan kivaa muttako tää on niin kauheen kaukana ja vaikeiden kulkuyhteyksien päässä . Lisäksi Joensuussa miula on käytännössä useampikin mahdollinen opparipaikka valmiina tai ainakin kontakit olemassa. Tosin molemmissa tapauksissa joudun käymään kakkosjakson Äänekoskella tai missä ikinä se toteutuukaan. Toinen vaihtoehto ois Nurmijärvi, mutta sen oon käytännössä hylännyt koska opisto on niin syrjässä ja muutenkin eläminen siellä on sen verran kalliimpaa (tosin ihan niinko Joensuussa ei ois mut aina voi käyä viikonloppusin kotona syömässä :D) ja lisäks sinne ei oo mitään kontakteja opparin suhteen. Saattaa tosin olla että suunnitelmat muuttuu mut näillä mennään ainakin tällä hetkellä. Lisäks muuttomatka Joensuuhun ei oo niin kovin pitkä ja todennäköisesti töitten perässä tulee kuitenkin jossain vaiheessa muutettua.

Kuten ilmeisesti monet muutkin, miekin olen kipeänä nytten. Tai tää miun flunssa on tämmöstä vähän aaltoilevaa mut sunnuntaina tuli kurkkukipu siihen päälle. Ärsyttää ko ei pääse reenaamaan ja sittenko ei nouse ees kuume. Mutta tällä hetkellä miun liikkumiset on lähinnä kävelyä kauppaan ja takasin (miks syöminen on vähän liiankin kivaa?), onneks asun koululla :D Aattelin et ens viikolla on varmaan pakko käyä lääkärissä ko tätä on jatkunu jo pari kuukautta.

Ps. teitä on yks lisää, kiitos :)

1 kommentti: