10. tammikuuta 2013

Torniohommia

matkusnikelapaset ja huivi On taas vähän jääny tää blogi ko oon ollu menossa. Tässä ylhäällä siis Matkuksen ostokset. Ei hirveesti jaksanu shoppailla ko tietää että on kuitenkin Tanskaan lähössä. Salikenkiä oon ettiny jo pitkään ja ko nuo Niket tuli vastaan puoleen hintaan ja miula oli myös lahjakortti Stadiumille nii pitihän ne ostaa. BudgetSportista löyty tuommonen setti vitosella, ei paha. Sunnuntain käytin bussimatkailuun ja Hannan tykönä olikin sitten hommana vaihtaa kuulumiset pitkältä ajalta.tornioo Maanantaina alkoi koulu ja opiskelumotivaatio on taas jossain missä lienee. Onneks ei oo ko muutama päivä koulua. Tälläkin viikolla oli huimat kaks päivää. Tunnit mennee käytännössä Facebookissa istuen. Mutta en oo ainut. Eilen loistettiin kyllä tyttöjen kanssa SPSS:n kanssa. Yritettiin lopulta olla ahkeria opiskelijoita nii eihän se onnistunut ko tuolla ohjelmalla oli jotain meitä vastaan eikä se antanu tallentaa nii fiksuina muksuina otettiin kuvakaappaus ja laitettiin Word-tiedosto opettajalle :D Tiistaina kävin hoitamassa asioita keskustassa sekä haaveilemassa uuesta puhelimesta. Näin myös tän kampuksen kieltenopettajaa ja jos oikein hyvin kävis ni voisin saada vielä lisäapurahaa vaihtoon. Mut siitä enemmän, jos se onnistuu. Maanantaina käytiin myös kattoo tyttöjen kanssa Hobitti 3D-leffa Kemissä. Olin ekaa kertaa 3D-leffassa ja oli kyllä mahtava katselukokemus. Tiistaina pelailtiin vähän lautapelejä Hannalla.salillakyykky
Kävin myös eilen täällä asuntolan kuntosalilla. Ihan rauhassa sai olla sen parituntisen mitä siellä vietin. Ei ollu kiire mihinkään nii tuli venyteltyäkin. Illalla lähettiin tyttöjen kanssa ulos. Tarkotus oli mennä yksille mut lopulta se meni siihen et kolmen baariin kautta kaverille jatkoille ja nukkumaan laitettiin joskus kuuen jälkeen. Oon unohtanu miten kallista on käyä baarissa Suomessa, tais jäähä ainooks kerraks täälä. Tai sitten vois lähteä ihan limpparilinjalla. Oon ollu tänään ahkera opiskelija ja sain jo toisen rästitehtävistä tehtyä.

Om lørdagen var jeg i Kuopio hvor min søster bor. Vi shoppede i Matkus og jeg fik nye Fitness skor. Jeg har været denne uge i Torneå hvor jeg studerer to uger. Jeg studerer på samme måde som i Danmark, sitter på Facebook :D Jeg havde også meget sjovt i går på SPSS-timer med pigerne. Om aftener har jeg været med pigerne også. Om mandagen sav vi Hobitti 3D i cinema, om tirsdagen spillede vi boardgames og i går gik vi til baren. Planen var at gå for et men vi var i tre barer og efter det havde vi afterparty til klokken 6. I går var jeg også på gym og i dag har jeg studeret flitigt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti