13. maaliskuuta 2013

Kokeileva keittiö

ruokaa Oon viime aikoina harrastanu kokeilevaa keittiötä sillä meiningillä että jääkaapissa on ollut jotain pian vanhaksi menevää ja ne on pitäny käyttää pois. Aattelin tulla jakamaan teillekin pari reseptiä, jos näitä semmosiks voi kutsua. Kollaasin ekassa kuvassa kananmunaa, kinkkusuikaleita ja juustoraastetta pannulla paistettuna. Nopeaa, yksinkertaista ja täyttävää. Omani tein kolmesta kananmunasta ja laitoin puol pakettia Lidlin kinkkusuikaleita (ei oo mainostus mutta tykkään ko nuo pakkaukset on siitä käteviä et ne voi jakaa kahtia). Illalla söin kurkkua ja porkkanaa dipin kera.

Tännään piti keksiä jotakin raejuustolle. Koska jääkaapissa oli jauhelihaa nii päätin tehä jauhelihapihvejä. Kaikkia tarvittavia aineita ei ollu kaapissa nii päädyin lopulta näinkin yksinkertaiseen ratkaisuun kuin 500 g jauhelihaa, 2 kananmunaa, 1 dl kaurahiutaleita, 2 purkkia (400 g?) raejuustoa ja barbequemaustetta. Kaikki nuo sekaisin ja taikinasta tehdyt pihvit pannulle (meillä ei siis oo hienoutta nimeltä uuni) ja täytyy sanoa että ihan syötäviähän noista tuli vaikka alussa vähän epäilinkin :D Siihen vielä salaatti kaveriks ja pihvien kanssa eilisen dippikastikkeen jämät sekä vähän juustoraastetta, oli namia. Iltapalaks rahkaa, jogurttia ja vadelmia.
Koulussa oli ihan kivaa, tauolla nimittäin :D Muuten menee ihan jees mutta projektin kanssa on pieniä hankaluuksia, koska käytännössä oon mein ryhmän ainut sosiaalipedagogiikan opiskelija (yks opeopiskelija ja loput tietotekniikan opiskelijoita tms.) nii meinaa tulla pieniä näkemyseroja sosiaalisten taitojen ja niiden kehittämisen puolesta. Tai siis miten tärkeinä ne koetaan. Mut ehkä tää tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti