29. huhtikuuta 2013

MBC 2013

hallillaodensekoulumajoitusmie
Viikonloppu meni Århusissa, missä pelattiin Marselisborgcup 2013. Turnauksessa oli mukana yli 40 joukkuetta, joista naisissa 15. Lähettiin matkaan torstai-iltana. Silloin ei tapahtunut oikeestaan mitään erikoista. Perjantaina päästin sitten tositoimiin. Meillä oli eka peli aamulla 9 jälkeen. Pelattiin tasan 3-3, mikä jäi harmittamaan, koska menetettiin hyvä johto ihan viime minuuteilla. Toinen peli oli iltapäivällä ja hävittiin ruotsalaisille (jotka lopulta voitti naisten sarjan) 1-5. Illalla oli vielä yksi peli ja se vietiin 4-0 :) Vika maali tehtiin ihan viimesillä sekunneilla ja en oo ihan varma, että onko sitä merkitty tuohon tulokseen. Pakko kuitenkin mainita, että syötin ko. maalin :D Pelien välissä hengailtiin hallilla ja vähän aikaa ulkonakin. Ite kävin myös verkkaamassa ulkona ennen pelejä. Pelien jälkeen majoituskoululle suihkuun, pitsalle ja takaisin hallille sen yhteydessä olevaan baariin. Väsy kuitenkin iski jo ennen puoltayötä ja silloin oltiin (melkein) kaikki valmiita unille.

Den sidste weekend jeg var i Århus hvor var Marselisborgcup. Det er floorball turnering, hvor var øver 40 holden i år, 15 holder af kvinder. Vi startede tur om torsdagen. Om fredagen startede vi at spille. Den første kamp var 3-3, de andre tabte vi 5-1 til svenske piger (de vandt hele turnering af kvinder). Den tredje vandt vi 4-0 :) Mellem kamper var vi på hallen og lidt udendørs også, spiste og hvilede. Efter kamper gik vi til vores skolen, hvor vi tog bruser og spiste pizza. Efter det gik vi tilbage til haller, fordi baren var der. Jeg var dog megatræt og vi (næsten) alle gik tilbage til skolen klokken tolv.
pelipaitapelikamatlauantaiparty
Lauantai alkoi aikaisella herätyksellä. Kamat kasaan ja hallille aamupalalle (joka ei ollu mitenään erityisen runsas tai hyvä näin tälleen lyhyesti sanottuna). Eka peli meillä oli jo 8.20. Eikä ollu mikään turha peli, voitettiin 5-1 ja mie tein ekan maalini kansainvälisillä kentillä ;) Oltiin mein lohkossa kolmosia, joten tiedossa oli B-sarjan puolivälierä. Tiukan pelin jälkeen taisteltiin 3-2 voitto ja matka jatkui kohti välierää. Välierä kuitenkin hävittiin 4-2 ja pelit oli siinä. Harmittaa, varsinkin ko itelle sattu huono peli just välieriin ja virheitä tuli ihan liikaa. Eli oltiin lopputuloksissa periaatteessa sijoilla 9-10, koska pronssiotteluita ei pelattu. Jos eka peli oltais voitettu, niin ois vissiin päästy A-sarjan peleille ja periaatteessa 6 parhaan joukkoon eli pienestä oli kiinni, mutta mitäpä sitä spekuloimaan. Koululle tultua otettiin kaikki päikkärit ennenko suihkun ja laittautumisen jälkeen takaisin hallille, jossa oli päätöstapahtuma. Ruoka oli hyvää ja tanssilattialle oli kivaa ;) Ainut miinus oli, että miun kamera otti osumaan lattiaan päällä olleessaan (ei tosin miun toimesta) ja sanoi ittensä irti. Harmittaa varsinkin koska sain sen vasta jouluna, mutta näin jälkiviisaana oon tyytyväinen ettei ollu järkkäri matkassa mukana. Edessä ois siis uuden hankinta. Loppuillasta alkoi väsyttää, mutta oltiin kuitenkin loppuun asti ja käveltiin koululle kolmen jälkeen. Sunnuntaina tavarat kasaan ja kotimatka alkoi.

Kokonaisuudessaan oli kiva viikonloppu. Oli huippua päästä pelaamaan oikeita pelejä ja oli myös kivaa tutustua paremmin miun joukkuekavereihin. Nyt harmittaa, että lähtö Suomeen on jo niin lähellä. Turnauksessa oli myös ruotsalaisia joukkueita ja lauantai-illan aikana pääsinkin vähän harjoittelemaan ruotsin puhumista. Oli taidot aika ruosteessa, voin kertoa. Huonompi asia tuon kamerajutun lisäksi on myös se, että oon taas kipeänä. Itseasiassa olin jo vähän kipeänä ennen turnausta, mutta en mitenkään pystynyt jättämään turnausta välistä ja nyt oon kärsiny nuhasta ja yskästä. Eilen olo oli huonoimmillaan, mutta nytten oon jo parempaan päin.

Om lørdagen havde vi tid alarm. Tingerne med og til hallen. Vi havde første kampen allerede 8.20. Men det var ikke ubrugelig kampen. Vi vandt 5-1 og jeg gjorde mit første mål på internationale baner ;) Vi var tredje i vores blok og vi havde quarterfinal i B-række. Den vandt vi 3-2 og det var tid for semifinalen. Den tabte vi 4-2 og vores kamper var forbi. Det var øv, især jeg har dårlig kamp og jeg gjorde meget fejler. I skolen sov vi før den sidste fest i hallen. Mad var godt og det var også rart på dansegulvet ;) Den eneste dårlig ting var at mit kamera faldt ud af gulvet (det var ikke mig) og nu det virker ikke, så jeg skal købe nyt. Slutningen af aften var jeg ganske træt men vi var der til sidst og gik til skolen efter klokken tre. Om søndagen pakket vi kun vores tinger og gik hjem.

I alt var det en rart weekend. Det var rart at spille rigtige kamper igen og at kende bedre mine holdkammerater. Det er øv at jeg har kun lidt øver et månad tilbage her. På turneringen deltog også nogle svensk holder og det var sjovt at spille lidt svensk igen. Men jeg er ikke så godt med det. Jeg er også lidt syg nu og var det allerede gennem turnering men jeg ønskede at spille så nu har jeg løbende næse og hoste. Men jeg er lidt bedre nu, i går var det værst.

3 kommenttia:

  1. Oot ollu aika paljon kipeenä? Ja kun vielä urheilet, oletko miettinyt mykoplasman mahdollisuutta? Sitä ollut ainakin täällä suomessa paljon viimeisinä parina vuotena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no näin oon tehny :( en ees muista millon ois ollu viimeks näin paljon kipeenä. oon miettinyt sitä myös, mutta ongelmana on ollut se, että oon ollut nyt täälä Tanskassa vaihdossa ja jotenkin kynnys lähteä täällä tutkittavaksi on paljon suurempi. Oon siis käyny tänä vuonna sekä Suomessa että Tanskassa lääkärillä mutta molemmilla kerroilla CRP on ollu normaali ja lääkärit sanoneet, että se on vaan jotain virusperäistä, lisäks Suomessa otettu EKG oli kanssa normi. mut jos tää jatkuu vielä nii pitää kyllä alkaa kyselemään lisätutkimuksia.

      tosin nyt oli ehkä kyse enemmän omasta typeryydestä ko lähin pelaamaan puolikuntoisena...

      Poista
    2. Juu kannattaa hakeutua jatkotutkimuksiin viimeistään suomeen palauttuasi. Ja mykoplasma vaatii jonkun oman vasta-aine verikokeen. toivottavasti tuo sairastelukierre alkas siun kohalla olla jo takana päin!:)

      Poista