24. huhtikuuta 2013

Viikon 16 liikunnat

Tein joskus kesällä näitä viikkokoonteja, mutta ajattelin että voisin alottaa uuelleen. Jos jotakuta sattuu kiinnostamaan ja myös siksi että täältä voi sitten jälkeenpäin tsekkailla ite mitä on tullu tehtyä :)

Maanantai
aamu: Juoksu 1 h
ilta: StramOp 1h

Tiistai
aamu: Juoksu 25 min
päivä: Kilpakävelyreeni 1 h 5 min (alkuverkka, Method Kauhava, avaavat liikkeet, tekniikkaa 10 x 3 x 40 m, loppuverkka)

Keskiviikko
Lepo

Torstai
Salibandy 2 h (3 vs 3 peliä pienessä salissa)

Perjantai
Juoksu 35 min (intervallireeni)

Lauantai
Lepo

Sunnuntai
aamu: Kilpakävely 35 min (8 x 400 m kiihtyvänä, kierrosvauhdit välillä 3.10-2.15)
aamu: Puntti 1 h
ilta: Juoksu 1 h 20 min (tai ennemminkin hölkkä)

Kokonaismäärä 9 h mikä on miun mielestä ihan ok. Toki tuosta on jätetty pois hyötyliikunta eli pyöräily ja kävely, jota tulee tehtyä täällä yhteensä useampi tunti viikossa. Sunnuntaille tuli tällä viikolla aika paljon liikuntaa, mutta viikkoon mahtui kuitenkin kaksi lepopäivää ja energiaa oli lepopäivän jäljiltä niin annoin mennä.

Jos joku reeni jäi epäselväks tai kiinnostaa enemmän nii kommenttia tulemaan :) ja kaikki muutkin kommentit piristää päivää :)

3 kommenttia:

  1. Millanen alkuverkka on method Kauhava? Itekkin oon ollu kävelykarnevaaleilla kauhavalla mut on jo sen verra aikaa etten muista :) kiva postaus!

    VastaaPoista
  2. Kiitti :) siinä yhistellään kilpakävelyä ja koordinaatioita. Koko homma löytyy kilpakävely.fi sivustolta muistaakseni valmennusmateriaaleista. Ja tuo oli siis ekaa kertaa vasta viime vuonna :D

    Nyt alko kiinnostaa että minä vuonna oot ollu Kauhavalla koska ite oon ollu siellä 9 viime vuonna :D

    VastaaPoista
  3. Taisin olla 2011 eli eihän siitä oo kun vähä alle 2 vuotta! kohta varmaan arvaa kuka oon, ei tuo kilpakävely oo nimittäin kovin harrastettu laji :D

    VastaaPoista