24. lokakuuta 2013

Hyvä reeni, parempi mieli

reenii
Tiiättekö sen tunteen ko välillä on reenit menee ihan huipusti ja välillä tuntuu siltä ettei mikään onnistu? Tällä viikolla on ollu onneks enimmäkseen noita ensimmäisiä :) Tai no salibandyreenit on vähän olleet siltä ja väliltä. Alkuviikko on siis mennyt aika tiiviisti tuolla sählykentillä kun Areena on loppuviikosta kiinni nii meillä oli kaikki reenit jo alkuviikolla. Lauantaina meillä on pelit Kuopiossa ja tän viikon reeneissä päästiinkin reenaamaan jo viisikkopeliä ja hiomaan vaparikuviot kuntoon :D

Viikkoon on myös mahtunut muuta reeniä ja varsinkin nyt näinä kahtena viime päivänä on tullut just noita miun hehkuttamia onnistuneita reenejä. Eilen tein aamulla puntilla yläkroppaa ja illalla jäin lajin jälkeen tekemään kilpakävelyreeniä. Reeninä oli 4 x 4 x 200 m / n. 133 m kävelypalautuksella. Vauhdit kiihtyi loppua kohti alkaen 1.15 ja nopeimpien ollessa noin minuutin luokkaa. Eiliset vauhdit oli siis nopeammat kun koskaan ennen, vissiin salibandy on kehittänyt nopeusominaisuuksia, koska en oo muuta nopeusreeniä tehnyt. Tänään kävin illalla vielä juoksemassa kevyen pitkän lenkin. Pieni tihkusade ei menoa haitannut, pikemminkin päinvastoin. Tuntu että juoksu kulkee ja pitempäänkin ois voinut juosta mutta piti ottaa vähän kevyemmin lauantain takia. Huomenna tarkoitus on ottaa lepiä ja ehkä vähän tehä liikkuvuutta, nii oon valmis lauantaihin :) Nyt jatkan vielä Idolsin katselemista, missä Kiteen tyttö Sara selvitti jo tiensä jatkoon, huippua :)

Mine træninger på sidste dager har været rigtige gode :) Starten af ugen havde jeg meget floorballtræninger fordi hallen er lukket resten af ugen. På lørdag ska vi spille to kampe i Kuopio. Jeg har gjort også andre træninger. I går var jeg på gym på morgenen og på aftenen gjorde jeg en kapgangtræning (4 x 4 x 200m/133m). Det gik rigtig god og hastighed var bedre end før. I dag løb jeg en og en halv time. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti