10. lokakuuta 2013

Sitsit ja synttärit

sitsit1
Meillä oli eilen ekat sitsit yhessä Karelia AMK:n kanssa ja täytyy sanoo et ootin kyllä paljon enemmän. Tapahtuman idea oli hyvä mutta mitä oon matkan varrella kuullut niin ongelmia on ollut aika paljon, niin siinä mielessä hyvä suoritus järjestelijöiltä. Tilavalinta oli kyllä harvinaisen huono, käytännössä istuin sen vajaan parin tunnin ajan lattialla koska lippuja oli myyty enemmän mitä istumapaikkoja oli. Ja tilan takia myös kaikki kilistelyt yms. jäi pois. Ja täytyy sanoa etten mie ainakaan verkostoitunut yhtään enempää illan aikana vaan hengasin melkein koko illan Humakkien kanssa. Ohjelmassa oli lähinnä lauluja, lauluvihkolle voin kyllä antaa pisteet. Siihen oli koottu juomalaulujen lisäksi joululauluja uusilla sanoituksilla, koska teemana oli Firman pikkujoulut. Toki omaan fiilikseen vaikutti myös se, että en ollut juomassa niinko suurin osa. Loppuillasta hengailin karaokepuolella kattelemassa ko mein Humakit laulo karaokea. Väsy iski kuitenkin jo ennen kahta nii päätin lähteä ajoissa kotiin nukkumaan.   sitsit2
Tänään töitten jälkeen suuntasin miun harjotteluohjaajan kanssa yksille 7-vuotissynttäreille kun meidän yks kerholainen oli halunnut meiät ohjaajatkin sinne kutsua. Oli kyllä ihana ajatus :) Synttärit oli ulkona ja vedettiin siellä pari peliä lapsille ja muuten vaan oltiin ja syötiin :D Siitä miun piti joutua reeneihin, ei ihan onnistunu parhaalla mahdollisella tavalla reenaaminen kaiken sen syömisen jälkeen :D Muutenkin oli hyvä päivä, lapset oli yllättävän nätisti tänään.

Muu aika on mennyt lähinnä reenatessa ja oonkin nyt päässyt hyvin tekemään 1-2 reeniä päivässä. Tiistaina kävin aamulla kävelemässä ja illalla olin pelaamassa sitä harkkapeliä D-tyttöjen mukana. Vaikka oma peli ei oikein kulkenut niin onneks junnut hoiti omat tonttinsa hienosti ja yhessä muitten vahvistusten kanssa otettiin voitto kotiin. Eilen kävin ennen sitsejä reenaamassa Areenalla. Alkuun verryttelyjen jälkeen muutama liike salin puolella, kävelijän lihaskuntoa, 4 x 400 m intervallit juosten ja loppuun vielä keskivartaloreeniä. Tänään olikin sit paikat enemmän ja vähemmän jumissa, varsinkin pohkeet. Aamulla kävin taas lenkkeilee kevyesti ja illalla reenit. Huomenna ois tarkotus tehä vielä jotain ja viikonloppuna sit rauhallisemmin, kun lähen käymään kotona loman aluksi. Pitää nauttia kun vielä on syysloma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti