25. joulukuuta 2013

Christmas eve

kukkiakoristeluakoristelua2puuroamieilonahaudoillaruokaalahjat
Meillä aatto meni perinteisesti niin kuin ennenkin. Kuusi tuodaan sisään ja koristellaan vasta aattoaamuna ja samalla katsellaan Joulupukin kuumalinjaa. Joulurauhan julistuksen jälkeen syödään puuro ja sen jälkeen on "omaa aikaa". Tänä vuonna käytiin lenkillä äitin ja siskon kanssa. Illalla pimeän tultua käytiin viemässä kynttilät haudoille ja sen jälkeen vuorossa oli kylpytynnyri ja sauna. Saunan jälkeen oli vuorossa jouluateria. Kinkkua, laatikoita, karjalanpiirakoita jne. eli aika lailla perinteisillä ruoilla mentiin. Tämän jälkeen olikin vuorossa Joulupukin vierailu sekä lahjojen avaaminen. Alimmassa kuvassa näkyykin miun lahjat. Olin toivonut vain noita ompelu- sekä smoothiekoneita, kaikki muu tuli ihan yllätyksenä (paitsi tuo Niken toppi jonka ostin ite :D) Loppuilta meni lähinnä television ääressä sekä blogeja lukiessa.

Tällainen oli siis miun aatto lyhyesti kuvailtuna. Onko muilla samoja perinteitä kuin meillä vai mennäänkö ihan eri kaavalla? Käykö kenenkään luona enää joulupukki? Nauttikaan vielä joulusta ja seuraavan kerran palaan varmaan vuosikoostten kanssa :)

2 kommenttia:

  1. Pakko kyllä näin kokemuksesta sanoo että toi marimekon punanen pallopaita on paras vaate I K I N Ä, vaikka mun kaverit aina sille mun päällä naureskeleekin... Sopii sulle niinku nenä päähän!! Muutenkin ihania joulukuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei kiitti :) ja joo tosiaan on, miulla on noita kaks, punanen ja tummansininen, molemmat ostettu kirpparilta ja silti vielä käyttökelpoisia :) haluisin vaan lisää niitä eri väreissä mut opiskelijabudjetilla niitä ei niin vaan osteta uusina :(

      Poista