19. maaliskuuta 2014

Talvileiri -14

av10ll20sb3ammunta4d1d11 Palataan ajassa vähän taaksepäin eli viikolle 10. Olin silloin hommissa Pokalin eli Pohjois-Karjalan Liikunta Ry:n talvileirillä. Tää oli miun neljäs leiri tiimissä ja oli taas mukava kokemus ja kaikki meni suurimmaksi osin hyvin. Aina tietysti sattuu jotain, mutta se kuuluu asiaan kun puhutaan melkein 300 lapsen leiristä :) Tällä kertaa miun hommat oli vähän erilaisia leirin aikana, koska miulle annettiin vastuulle koko leirin valokuvaus. Sain vihdoin tänään kaikki kuvat käytyä läpi ja niitä tuli myöhempään käyttöön reilu parisataa. Alunperin kuvia oli semmonen reilu tuhat että rankalla kädellä sai karsia :D Yllä näkyy muutama niistä kuvista. Teemana meillä oli olympialaiset ja kukin ryhmä sai miettiä että miten tämä heillä näkyy, esim. salibandy oli panostanut ihan kunnolla, löytyi mitalit ja kaikki :) Muun muassa liikuntaleiri piti omat olympialaiset.

Uuden leirin suunnittelu ollaan jo aloitettu ja kesäkuu meneekin kokonaan leirihommissa. Eka Pokalin sporttileiri ja sitten ISLOn kolme Seikkarileiriä. Tykkään kuitenkin leirihommista niin ei oo mitään valittamista, innolla ootan noita kesän leirejä :) Loppuun voisin kertoilla vielä vähän kuulumisia tai oikeestaan, että mitään erikoista ei oo tapahtunut. Töitä lähinnä. Huomisen ja ylihuomisen pääsen olemaan vähän niinko vastuuohjaajan saappaissa, jännittää kyllä hieman. Ja tänään aloitin semmosen 8 kerran koriskurssin naisille, oli kyllä kivaa vaikken koristaustaa omistakaan. Vähän vastapainoa salibandylle :D

2 kommenttia:

  1. Nää sun kuvas on kyllä aina niin hienoja :) Kivalta kuvien perusteella näyttää leiri :) Ja hienoa, että sulla on töitä kesällä leirien muodossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi paljon kiitoksia :) joo mie kyllä tykkään leirihommista, niissä on se ihan oma tunnelmansa :)

      Poista