29. kesäkuuta 2014

Kävelykarnevaalit '14

kauhava
"Pienen" hiljaiselon jälkeen täällä taas. Vaasan reissun jälkeen nää vajaat pari viikkoa on menneet töissä erilaisia hommia tehden ja torstaina alkoi miun reilun kuukauden mittainen kesäloma :D Tai virallisesti oon tällä hetkellä työtön mutta elokuussa pitäis töitten ainakin näillä näkymin jatkua. Torstaina lähdettiin miun töitten jälkeen ajamaan ja päästiin illalla Viitasaarelle asti. Perjantaina Kauhavalle kävelykarnevaaleille. Niille, jotka ei tiiä et mikä tää juttu oikein on, pieni selvennys. Eli yleisurheilussa järjestetään joka lajissa tämmönen koulutus/kilpailutapahtuma, ja lajit on eri paikkakunnilla. Kauhavalla on kilpakävelijät ja moniottelijat. Oon ollut karnevaaleilla aina siitä lähtien ko aloitin, eli tää oli miun 11. kerta.

Tykkään tosi paljon, kun pääsee reenaa kunnolla porukalla ja näkee muita. Varsinkin ko täällä meilläpäin joutuu tekee kaikki reenit ihan yksinään. Perjantai ja lauantai meni aika lailla reenien merkeissä. Lisäks perjantaina pelattiin iltapelejä vähän pienemmällä porukalla ja eilen oli koko leiriporukan yhteinen illanvietto leirikeskuksessa. Perjantaina oli fysioklinikka ja eilen tekniikka- ja ravintoklinikat, missä sai tosi paljon hyviä vinkkejä omaan tekemiseen.

Tänään miulla oli tarkoitus kisata oma kisa eli 5000 m. Oon kuitenkin ollut nyt kesäkuussa pienessä flunssassa ja lisäks paikat oli kohtuullisen tukossa reeneistä, niin päätin jättää tuon kisan väliin. Onneks tarjolla oli 1000 m kävely niin päätin kokeilla sitä. Oon kävellyt sen ehkä kerran aikaisemmin ja aikaa meni muistaakseni lähemmäks kuus minuuttia. Tällä kertaa tavoitteet ei olleet kovin korkeella mutta yllättävän hyvin meni. Pieniä ongelmia oli hengityksen kanssa, mutta pääsin silti reilusti alle 5 ja puolen minuutin. Täysin terveenä ja levänneenä varmaan 5 minuutin alitus ois mahdollista, sillä en uskaltanut mennä ihan täysiä koko matkaa. Mutta ihan tyytyväinen kuitenkin oon. Tästä on hyvä jatkaa kohti aluemestaruuskisoja :)

Onko täällä ketään karnevaaliosallistujia? Tai ootteko ennen ees kuulleet kyseisistä tapahtumista? :D

4 kommenttia:

  1. Täällä ilmoittautuu yks karnevaalikävijä. Olin mukana vuonna 2011, mutta omalta osalta kävelykarnevaalit jäi yhteen kertaan. :( kestävyyskarnevaaleilla olin v 09 ja 10. Mukavia tapahtumia! Onnea 1000m kävelyn ennätyksestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karnevaalit on! Ite oon ollut vaan Kauhavalla mutta on ollu kivaa joka kerta. ja kiitti :)

      Poista
  2. Tosi mahtava leiri oli ja aijon ensvuonna uudestaan! Ja onnea 1000m ennätyksestä;) Itellä meni vähä huonosti mutta jalat oli kyllä ihan jumissa:Dja alotin ekat 200m hirrrveetä vauhtia ku sun perässä/vierellä yritin pysyä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli ja toivottavasti nähään myös ens vuonna :) Varsinkin perjantain iltapelit oli mahtavat :D kiitti, itekin yllätyin miten kulki niinkin hyvin jumeista huolimatta :D ens vuonna sitten kovempaa

      Poista