5. elokuuta 2014

Viikon 31 liikunnat

Keväällä laitoin tänne suhteellisen ahkerasti noita viikkokoosteita, mutta jostain syystä tää on kesän aikana jäänyt. Kokeillaan jos taas arjen alettua tapahtuis vähän aktivoitumista tässä asiassa :)
Viikko 31
Ma: Fysiikkareeni 1 h 30 min + Pyöräily 45 min
Ti: Pyöräily 1 h + Hieronta 1 h
Ke: Salibandy 1 h 30 min
To: Puntti (yläkroppa + keskivartalo) 1 h 30 min + Rullaluistelu 30 min
Pe: Kilpakävely 2 h + Pyöräily 1 h
La: Puntti (jalat) 1 h 15 min
Su: Kävely 2 h 15 min + Uinti 15 min
Yhteensä: 14 h 30 min
Semmonen aika perusviikko. Kesän ajan meillä on ollut salibandyjoukkueen fysiikkareenit aina maanantaisin ja aika hyvin oon päässyt niissä käymään. Ainoastaan pari kertaa on jäänyt väliin, SM-maantien ja Lapin reissujen takia. Viime viikolla tehtiin aika paljon askeltikasjuttuja ja juoksuvetoja. Pyöräilin myös kotiin kaatosateessa ja ukkosessa, kokemus sekin. Tiistaina kävin avaamassa jumeja Riikalla, vuorossa oli selkä, pohkeet ja penikat. Keskiviikkona lajireenit. Torstaina kävin tekee puntin Kuopion EVOlla ko oltiin siellä kattoo Elisan Kalevan Kisoja. Tein ilman mitään tiettyä ohjelmaa, kuten yläkroppaa yleensäkin. Tavoitteena ois saada laadittua syksylle jokin fiksumpi reeniohjelma, mutta nyt mennään näin.

Perjantaina pitkästä aikaa kilpakävelyä. Oli pakko tehä reeni päivällä, koska illalla oli töitä ja piti ehtiä vielä junaankin, jotta kerkesin Puruvesipoppiin kattoo Haloo Helsinkiä! <3 Mutta siis sille päivälle osui ihan törkeen kuuma ilma. Mittari näytti +32 ja ei varjoo oikeestaan missään. Siitä huolimatta reeni meni ihan jees. Alkuverkan oon tehnyt nykyisin pidemmän kaavan mukaan, koska esim. miun selkä tarvii enemmän jumppaa mitä ennen. Varsinaisena reeninä oli 2 x 4 x 200m/400m 100 m kävelypalautuksilla. Nuo kaks- ja nelisataset menin siis kilpakävelyä ja sataset ihan tavallista. Loppuun vielä hölkkäilyä nurmella. Lauantaina illalla kevyt puntti Kesälahdella. Sunnuntaina kävin kevyen 12 km lenkin. Tykkään tehä pitkät lenkit suurimmaks osaks yksin, niissä saa semmosta omaa aikaa. 

Aika perusviikko, mutta tällä viikolla (ja oikeestaan koko kesän aikana) kehonhuolto on jäänyt jonnekin matkan varrelle. Hieronnassa oon onneks päässyt käymään säännöllisesti, mutta yritän kehonhuollon suhteen petrata tulevaisuudessa. Varsinkin selkä tykkäis, jos käyttäisin aikaa siihen vähän säännöllisemmin.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti