12. elokuuta 2014

Viikon 32 liikunnat

Viikko 32
Ma: Kävely 30 min + Fysiikkareeni 1 h 30 min + Pyöräily 1 h 15 min + Kehonhuolto 15 min
Ti: Kävely 1 h + Pyöräily 1 h + Hieronta 1 h
Ke: Pyöräily 45 min + Salibandy 1 h 30 min + Kehonhuolto 45 min
To: Pyöräily 45 min + Kilpakävely 1 h 30 min + Kehonhuolto 45 min
Pe: Pyöräily 45 min + Kehonhuolto 45 min
La: Pyöräily 45 min + Kehonhuolto 15 min
Su: Kilpakävely 1 h + Pyöräily 30 min + Kävely 1 h + Kehonhuolto 30 min 
Yhteensä: 18 h

Tässäpä taas viime viikon liikuntoja. Kuvia löytyy pari instan puolelta, oon siellä vähän aktiivisempi ko täällä, käykää toki seurailemassa (@sannnnan). Mutta siis. Viime viikko oli reenimäärältään melko suuri, mutta täytyy ottaa huomioon, että töiden alettua pyöräilyä tulee paljon. Lisäksi oon myös aktivoitunut ainakin toistaiseksi taas kehonhuollon suhteen, sitä oon tehnyt viime viikolla joka päivä, mikäli hieronta lasketaan mukaan ;)

Maanantain fysiikkareenissa pääpaino oli kuntopiirissä, toki tehtiin myös perinteisesti askeltikkailla kaikkia juttuja. Tiistaina kävin taas Riikalla availemassa jalkojen ja alaselän jumeja. Muuten paikat oli ok, mutta lonkankoukistajat oli ihan jumissa. Keskiviikon reeneissä meitä oli kerrankin sen verran, että päästiin pelailemaan vihdoinkin 5 vs. 5 isolla kentällä. Aika hakemistahan tuo oikee pelaaminen vielä omalla kohdalla oli, onneks on vielä vajaa pari kuukautta kauden alkuun. Torstaina kävin tekemässä vikan kilpakävelyreenin ennen sunnuntaita. Vielä iltapäivälläkin oli kuuma ja alkuverryttelyiden jälkeen päätin tehdä vaan 2 x 3 x 400 m. Perjantaina ja lauantaina en tehnyt "oikeita" reenejä ollenkaan.

Sunnuntaina kävin siis kisaamassa, vaikkei miun nimeä tuloksista löydykään. Itseasiassa parempi niin, sen verran puihin tuo kisa meni. Olin toki kisan nopein kävelijä, kun olin junnukisoissa ulkopuolisena. Mutta just se yhdistettynä helteeseen ei tuottanut tulosta. Oon aina ollut huono kävelemään pelkkää kelloa vastaan, pystyn vaan niin paljon parempaan ko pääsen kävelemään ees osan matkaa peesissä. Lisäksi tilastopajaa katsellessa totesin, että oon kävellyt parhaat kisani oikeestaan aina joko keväällä tai syyskuussa, milloin on ollut yleensä aina tosi paljon viileämpää. Ainut poikkeus on oikeestaan vitosen ennätyskisa, joka käveltiin helteessä. Mutta siinä pääsin kävelee käytännössä melkein koko matkan peesissä. Meen todennäköisesti vielä torstaina kävelee vattenfalleihin 1000 m alimatkan mutta ainakin tällä hetkellä näyttäis siltä, että tää kausi oli tässä. Hirveesti positiivista sanottavaa ei jäänyt, mutta ens kaudella sitten paremmin. Tosin aika lailla salibandyn ehdoilla tulevan talven vissiin menen. 4 lajireeniä viikossa + viikonloppuisin turnauksia, eipä siinä kovin paljoa kävelylle jää aikaa. 

Tulipas tästä kunnon romaani. Pisteet jos joku jaksoi lukea tänne asti. Katellaan kerkeenkö postailemaan vielä tällä viikolla, mutta ens viikolla sitten viimeistään. Lauantaina suuntaan Lohjalle, kun miun lukioaikainen rakas ystävä menee naimisiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti