29. syyskuuta 2014

Olkoon kauniita hetkiä tulvillaan tämä hetki ja tulevaisuus

12345
Kävin viikonloppuna taas kotikotona. Perjantain reenien jälkeen nappasin miun siskon linja-autoasemalta ja ajettiin kotiin. Lauantai meni suurimmaks osaks vaan kotona ollessa. Kävin vaan tekee miun veljen kaa punttia Kesälahdella. Illalla paljuiltiin ja herkuteltiin jätskillä. Sunnuntaina aamupäivästä kävin kävelee mein kodin lähellä ja yllä muutama kuva siltä reissulta.6789
Eilen oli miun mummon synttärit (mikä oli siis pääsyy tähän viikonlopun visiittiin) ja siellä oli tupa täynnä porukkaa. Kiva oli nähä kaikkia sukulaisia ja tietenkin syyä hyvää ruokaa. Nuo kakut teki miun serkku ja äiti oli leiponut noita makeita leivoksia. Mummon omaa käsialaa oli nuo piirakat ja kuivakakut. Tuli syötyä maha täyteen ja illalla käytiinkin vielä äitin ja Elisan kanssa vajaan parin tunnin kävelyllä vähän sulattelemassa noita kaikkia herkkuja :D Tänään palasin Joensuuhun. Käytiin Elisan kanssa vielä ennen pois lähtöä hakemassa mein "kesäpaikalta" kassilliset omenoita koteihin vietäväksi.

Tämmönen viikonloppu tällä kertaa. Ens viikolla vähän eri tavalla, koska kauden avaus kotiturnauksella! Lisäks oon ylihuomenna lähdössä ekaa kertaa ikinä Venäjälle. Lähetään työporukan kanssa sinne tutustumismatkalle yhen projektin puitteissa. Mites teidän viikonloppu? Ja jos jollain on vinkkejä Petroskoita varten tai muuten vaan Venäjällä liikkumiseen, niin kiitollisena otan niitä vastaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti