3. syyskuuta 2014

Viikon 34 & 35 liikunnat

Viikko 34
Ma: Fysiikkareeni 1 h 30 min + Pyöräily 1 h 30 min + Kehonhuolto 30 min
Ti: Puntti 1 h + Pyöräily 45 min + Salibandy 1 h 30 min + Kehonhuolto 15 min 
Ke: Vesijuoksu & uinti 1 h + Pyöräily 45 min + Salibandy 1 h 30 min + Kehonhuolto 45 min
To: Pyöräily 1 h + Juoksu & Kilpakävely 1 h + Kehonhuolto 30 min
Pe: Pyöräily 1 h + Kiinteytys & Kehonhuolto 1 h 30 min
La: Pyöräily 45 min + Kehonhuolto 15 min
Su: Salibandy 1 h 30 min + Pyöräily 45 min + Kehonhuolto 45 min 
Yhteensä: 20 h

Viikko 35
Ma: Fysiikkareeni 1 h 30 min + Pyöräily 45 min + Kehonhuolto 15 min
Ti: Pyöräily 1 h 30 min + Salibandy 1 h 30 min+ Salibandy 1 h
Ke: Lepo
To: Pyöräily 1 h 30 min + Salibandy 1 h 30 min 
Pe: Puntti & venyttelyt 1 h 30 min + Pyöräily 1 h
La: Kävely 1 h
Su: Puntti 1 h 
Yhteensä: 14 h

Miulla on netti takkuillut viimiset pari päivää mutta palaillaan nyt ensi alkuun liikuntakoosteen parissa. Nää viikot miulla on ollut ns. ylimenokautta ja oon siis reenannut ja varsinkin syönyt miten sattuu. Yllä on myös kaksi aika lailla erilaista viikkoa. Tuo ylempi on lähempänä normaalia reeniviikkoa ja toinen on taas vähän yksipuolisempi. Erityisen tyytyväinen oon tuohon viikon 34 kehonhuollon määrään, oon silloin viitsinyt tehdä edes jotain pientä sen eteen joka päivä. Viime viikolla vähän jäi. Tällä kertaa ens jaksa kertoo tarkemmin noista reeneistä, mutta jos jokin jää askarruttamaan niin kommettiboksi on avoinna kysymyksiä varten. Saa sinne laittaa muutenkin kommettia :)

Tällä viikolla miun piti aloittaa peruskuntokausi. Ei mennyt vaan ihan nappiin se suunnitelma. Meillä töissä on flunssaa liikkeellä ja taisin miekin jonkin pöpön itselleni ottaa eikä viikonlopun viettäminen Ruotsiottelun jv-hommissa kovin paljoa helpottanut tilannetta. Onneks miulla ei oo mitään kovin pahaa flunssaa (lue: ei kuumetta) ja oon kyennyt kuitenkin käymään töissä. Sen verran oon kuitenkin viisastunut, että mitään normaalikävelyä rasittavampaa en oo tällä viikolla tehnyt eli salibandyreenit on jääneet välistä. Kävelyä on tosin tullut normaalia enemmän, sillä miun pyörä ei oo taas yhteistyöhaluinen. Oon joutunut menee työmatkat kävellen, koska miun mielestä yli 3 € muutaman kilometrin bussimatkasta on vähän turhan paljon. 

Pahoittelut kuvattomasta postauksesta. Seuraava postausidea miulla on jo valmiina ja kuvatkin sitä varten on jo otettu, eli kyl niitä kuviakin on tulossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti