17. joulukuuta 2014

Haloo Helsinki! @ The Circus 13.12.2014

hh1hh2
Lauantaina oli edessä vähän extemporemeiningillä kuukautta aiemmin suunniteltu Helsingin reissu. Hyppäsin aamulla junaan ja olin perillä vähän vaille kaksi iltapäivällä. Suuntasin siitä Kamppiin, jossa Haloo Helsinki! jakoi nimmareita tunnin ajan. Koska porukkaa oli paljon, niin eka kierros koostui vaan nimmareista. Kerkesin mie siinä onneks Elliä halata ja muutaman sanan vaihtaa. Elli myös tunnisti miut ja sanoi, että kiva että miekin oon Helsinkiin asti tullut kattomaan heitä. Lisäks näytin sen miun tatuoinnin ihan livenä ja sain kivat kommentit siitäkin <3

Vihdoin sain myös sen yhteiskuvan koko bändin kanssa :) Eka ohjeistus oli et ei selfieitä, koska oli niin paljon porukkaa. Jäin kuitenkin sinne alueen lähelle odottaa ja onneks odotus palkittiin. Jono lyheni sen verran ajoissa, että kerettiin aloittaa toinen kierros, joka oli pyhitetty näille yhteiskuville. Tän jälkeen kävin nopeasti syömässä ja siirryin sit jonottamaan Circukseen.
hh3 Miulla oli lippu vaan sille aiemmalle sallitulle keikalle, koska k-18 oli myyty loppuun jo silloin kuukausi sitten. Vähän harmittaa et tuo vuoden vika keikka jäi näkemättä. Mutta olihan tuo tokavikakin aika huikee. Muutama kännykkälaatuinen kuva yllä, koska järkkäri oli taas vaihteeks narikassa :( Mut toisaalta oli kiva keskittyä välillä paremmin keikkaan ko mitä kameran kanssa oisin ehkä tehnyt. Biisilista oli lähes sama mitä konserttisalikiertueella, mut ainakin Kokeile minua jäi pois. Väliaika oli myös sisällytetty tähän vaikka tää ei konserttisali ollutkaan. En mie tiiä miten mie tätä keikkaa kuvailisin, ihan yhtä huikee mitä aiemmatkin. Ei miul riitä sanat ylistämään näitä tyyppejä, ihan mahtavia kaikki.

Tänään julkaistiin myös kevään keikkakalenteri ja ihan kivaltahan se näyttää ;) Kiertue starttaa Joensuusta Lunta Ilosaaressa-tapahtumasta, jonne kävin ostamassa lipun jo kuukausi sitten. Muita mahdollisia keikkoja ois ainakin Savonlinna ja Lappeenranta. Lisäks oon yrittänyt vihjata miun vanhemmille et pääsiäislomalla voitais lähtee Himokselle, koska Haloolla ois keikka siellä miun syntymäpäivänä. Ois ehkä maailman paras synttärilahja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti