18. joulukuuta 2014

Ja muutos on siinä mitä teet ei siinä mitä näät

mie1mie4mie2
Kuvituksena asukuvat tältä päivältä. Meillä oli ohjaajapalaveri, niin sain heti tilaisuuden käyttää tuota eilen Onlyn loppuunmyynnistä ostettua farkkupaitaa. Oon nyt viime vuosina tykästynyt farkkupaitoihin, sitä ennen miulla oli pitkä ruutupaita-kausi :D

Oikeesti tulin kirjoittamaan urheilujuttuja, mutta siihen liittyvät kuvat on nyt vähissä nii laitetaan sit ihan päinvastaista. Aiemmin oonkin kirjoitellut, että tänä syksynä on tapahtunut aika isojakin muutoksia urheilun suhteen. Sekä salibandyssä että yleisurheilussa. Tuosta joukkueen vaihdosta kirjoittelinkin aiemmin. Joitakin saattaa kiinnostaa, että miten on sitten mennyt? Tuloksellisesti ei niin putkeen, mutta ollaan kehitytty paljon. Joukkuehenki meillä on hyvä ja huipputyyppejä on onneks tämäkin joukkue täynnä. Vaatii tietysti totuttelua vaihtaa alemmalle sarjatasolle ja oonkin huomannut, että henkilökohtaiset suoritukset on onnistuneet paremmin sarjan kärkijoukkueita vastaan. Joitakin joukkueita vastaan peli on muistuttanut enemmän sählyä kuin salibandya ja turhan helposti tulee lähdettyä siihen myös itse mukaan. Vastuuta ja peliaikaa on tullut mukavasti, niinko oli tarkoituskin. Toivottavasti oon antanut jotain uutta miun joukkuekavereille, vaikkei itestä siltä aina tunnukaan. Ens vuonna pääsen käymään myös paremmin reeneissä, joten päästään toivottavasti harjoittelemaan yhdessä pelaamista muuallakin ko pelkästään peleissä. Edustuksen reeneissä käymistä jatkan siinä samalla. Motivaatio on ollut parempi, kun ei tarvii ennen pelejä miettiä, et pääseekö sinne kentälle ollenkaan.

Yleisurheilussa vaihdan tosiaan seuraa Joensuun Katajasta Lappeenrannan Urheilu-Miehiin. Pääsin näköjään myös seuran nettisivuille. Kuten tuolta selviää, niin syy siirtoon on viestijoukkue. Katajassa ei oo mitään muuta vikaa, kuin se ettei siellä ole muita kilpakävelijöitä. Miun sisko tosiaan vaihtoi seuraa ja sillä aloin itsekin pohtia samaa asiaa. LUM:mista löytyy entuudestaan kilpakävelijöitä, joten melko suurella todennäköisyydellä saadaan viestijoukkue kasaan ensi kesän SM-viestejä varten. Tällä on taas vaikutusta miun motivaatioon reenata entistä paremmin ja panostaa kevään ja kesän ajan enemmän kilpakävelyyn. Lisäksi eilen huomasin, että hallikaudelle löytyy sittenkin yksi kisa ja se sattuu sopivasti salibandyvapaalle viikonlopulle. Eli jotain tavoitetta on myös lähikuukausille. Vielä kun osais laatia talven reeniohjelman niin, että se palvelee molempia lajeja. Toki nyt on helpompi panostaa myös talvella kilpakävelyyn, koska salibandyssa ei olekaan enää niin isot tavoitteet kun nousukarsintoja ei ole tiedossa.
tatuointi Saatte varmaan nähdä tätä tatuointia täällä ihan kyllästymiseen asti mutta rakastan sitä edelleen :D Tässä siis tämän hetkinen tilanne, eli tää on nyt viikon vanha ja ainakin googlettelut kertoo et pitäis olla ihan ok, että mustetta lähtee vähän kun iho uusiutuu pikkuhiljaa.

2 kommenttia:

  1. Hieno tatuointi ja on ok että väriä lähtee kun tatuointi paranee, se on kuitenkin avohaava :) Sitä ei vaan saa alkaa repimään tai voi tulla vaaleampia läikkiä tatuointiin, joita ei sitten välttämättä saa värin lisäykselläkään korjattua. Omasta tatuoinnista täytyy sanoa sen verta, että jos vielä joskus tatuoinnin otan, niin ehdottomasti menen kyllä samalle kuka teki viimeisimmän! Heti seuraavana päivänä pystyin urheilla normaalisti (ihan tatuoijan luvalla :D), ei ollut kuin ihan minimaalista arkuutta tatuoinnissa seuraavana päivänä, väriä lähti parina päivänä loppuviikosta ja muutenkin alusta asti on ollut tosi siisti ja ihan kuin olisi ollut tuossa kyljessä aina. Ihan eri kuin aiempien kahden tatuoinnin kanssa + että ei koskenut yhtään niin paljon kuin kaikki pelotteli :D Kuulemma kylkitatuointi yksi kipeimmistä..

    http://jonsssi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :) Itelläkin tää on ollut suht helppo, tai ainakin kaveri kommentoi päivä kuvan ottamisen jälkeen et on tosi hyvin ruvennut paranemaan. Mie reenailin vasta kunnolla tällä viikolla, viime viikonlopulle ko osui tuo reissu niin tuli automaattisesti jo taukoa :D

      Poista