7. tammikuuta 2015

1/15

VKO 1

Ma: Puntti 1 h 15 min
Ti: Salibandy 2 h
Ke: Hiihto 2 h + Pyöräily 30 min
To: Puntti 1 h + Kehonhuolto 30 min 
Pe: Puntti 1 h 15 min + Kehonhuolto 15 min 
La: Kävely 1 h + Puntti 1 h + Kehonhuolto 30 min
Su: Salibandy 1 h 30 min + Kehonhuolto 45 min

Yhteensä 13 h 30 min

Loppuvuoden liikunnat jäi nyt kirjoittelematta mutta tatuoinnin ottamisen ja Rukan reissun vuoksi niistä ei ole kovin paljoa kerrottavaa, viikottaiset reenimäärät vaihtelivat viiden ja yhdeksän välillä. Nyt alan taas päästä mukaan normaalimpaan reenirytmiin. Vuoden alussa tuli käytyä ahkerasti salilla, kun kelit eivät olleet kovin hyvät ulkona liikkumiseen. Lisäksi "uudenvuodenlupauksena" kehonhuolto on taas tullut mukaan kuvioihin, toivottavasti jäädäkseen. 

Salibandyn pariin olen myös päässyt pienen tauon jälkeen. Kunto meinas kyllä loppua kesken tiistain reeneissä mutta niistäkin selvittiin :D Sunnuntaina meillä oli "harkkapeli" ja tästä pitää hehkuttaa vielä täälläkin mutta mie tein kaksi maalia! Ottaen huomioon se seikka, että pelaan pakkia ja viime kauden tehot oli 0+1 ja tällä kaudella toistaiseksi ainoa tilastomerkintä on se Pieksämäen kaksminuuttinen, oli tuo iso asia miulle :) 

Tämmösissä merkeissä päättyi ja alkoi miun vuosi. Kerkesin mie juhlistaa vuoden vaihtumistakin miun joukkuekaverin ja hänen kavereiden kanssa ja meillä oli kivaa. Tästä ei kuitenkaan (julkaisukelpoista) kuvamateriaalia juurikaan ole, niin mainitaan tää tässä samassa. Tänään loppuu myös loma ja pitäis orientoitua taas työntekoon :D

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti