17. helmikuuta 2015

6/15 & 7/15

miehaloo
VKO 6

Ma: Salibandy 1 h 30 min + HotStretching 1 h
Ti: Hieronta 1 h
Ke: Lepo
To: Hieronta 1 h 
Pe: Lepo
La: Lepo
Su: Kävely 30 min

Yhteensä 5 h

Tältä viikolta ei oo paljoa kerrottavaa. Olin kipeänä, mutta koska miulle ei noussut kuume, niin kävin töissä normaalisti jne. ja jätin vaan reenit pois. Loppuviikosta oltiin myös reissussa (pikkuveljen valatilaisuus ja Helsinki) ja jouduin jättämään hallikauden ainoan kävelykisan väliin. 
parimustelmaaootd VKO 7

Ma: Lepo
Ti: Kehonhuolto 30 min
Ke: Salibandy 1 h + Salibandy 1 h 30 min
To: Hieronta 1 h
Pe: Kävely 30 min + Salibandy 1 h
La: Salibandy + oheiset 2 h
Su: Lepo

Yhteensä 7 h 30 min

Viime viikolla otin vielä kevyemmin alkuviikosta ja keskiviikkona aloin palailla takaisin normirytmiin. Keskiviikkona meillä oli illalla harkkapeli OuPaa vastaan. Kaikki kolme sarjapeliä hävittiin mutta nyt otettiin kotiinviemisiks 4-0 voitto. Meillä oli toki mukana muutama edustuksen pelaaja mutta vastaavasti meillä oli mukana myös pari tyttöä kelle tää oli eka peli. Kokonaisuudessaan siis onnistunut reissu ja sen kruunas omat 2+1 tehot, ikinä en oo onnistunut noin hyvin :) Loppuviikko kevyemmin ja lauantaina tosiaan ne pelit, mistä kirjoittelinkin jo edellisellä kerralla. 

Kuvat sunnuntailta, kun kerrankin oli vapaapäivä ja kävin ihmisten ilmoilla eli oli mahdollisuus laittaa jotain kivempaa päälle. Ostin tuon topin Onlyn loppuunmyynnistä ja se pääsi nyt ekaa kertaa päälle. Tuon HH!-korun ostin jo joulukuun keikalta, mutta en oo sitä täällä aiemmin esittellyt. Ja huomaa taas, että oon ollut pelaamassa kun kädet ja jalat on tuon kolmannen kuvan mukaisesti mustelmilla :D  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti