19. joulukuuta 2015

Viime hetken joululahjavinkki

timanttiset1timanttiset2
Joko siellä ruudun toisella puolella on kaikki joululahjat hankittu vai vieläkö on viime hetken ostokset on edessä. Jos vastasit kyllä jälkimmäiseen, niin muistuttelisin vielä joensuulaisia tai siellä asioivia tuosta Timanttisten alekoodista, joka on vuoden loppuun asti voimassa. Eli vielä on hyvin aikaa hyödyntää tätä tarjousta ennen joulua.

Itse kävin Prisman Timanttisilla pyörähtämässä pari päivää sitten ja sieltä löytyikin pari pakettia pukinkonttiin. Toisen paketin ostin pikkusiskolle ja toinen saattaa jäädä itselle tai päätyä lahjaksi, en osaa vielä sanoa. Oon jotenkin mieltänyt koruliikkeet aina tosi arvokkaiksi paikoiksi mutta olikin positiivinen yllätys, että tuolta löytyi opiskelijabudjettiin sopivia juttuja myös.

Joensuulaiset kannattaa käydä pyörähtämässä Timanttisilla täällä Joensuussa joko keskustassa tai Prismalla, koska sanoessanne ostostilanteessa koodin Pikkujoulu15! saatte normaalihintaisista tuotteista (muutamia hyväntekeväisyyskoruja lukuunottamatta) -20% alennusta aina 31.12.2015 asti.

2 kommenttia:

  1. Onpa nättejä paketteja, lahjojen saajat ilahtui varmasti :-) Ihanaa pyhien jatkoa ♥

    http://minttusblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, tuolla Timanttisilla paketoitiin kyllä nättiin pakettiin, itse en olisi näin hienoja paketteja osannut tehdä :D ja hyvää loppuvuotta myös siulle :)

      Poista