14. maaliskuuta 2016

Talvileiri 2016

DSC_3231DSC_2656DSC_2691DSC_2680DSC_2665DSC_2948DSC_2701
Tämmönen päivitys kerran kuussa-tahti näyttää olevan tällä hetkellä se mihin kykenen :D Oon nyt lomaillut tai siis viettänyt itsenäisen opiskelun viikkoa viime viikon ajan ja sama homma tällä viikolla, tosin perjantaina pitää käydä koululla. Ruotsia oon yrittänyt lukea mutta muuten opiskelu on jäänyt vähän turhan vähälle. Salibandy on yllättäen vienyt aikaa mutta siitä voisin kirjoittaa enemmän ens viikolla kun saadaan kausi pakettiin sunnuntaina.

Viime viikolla oli perinteinen Pokalin järjestämä Talvileiri ja olin siellä valokuvaushommissa. Oon aiemmin tehnyt samaa hommaa leiritiimin ohessa mutta nyt miun vastuulla oli siis vain valokuvaus ja videointi. Silti hengailin leirikansliassa yhtä paljon kuin ennenkin koska se on vaan niin parasta. Varsinkin illat on parasta aikaa ja tältä leiriltä mieleen jäi erityisesti vikan illan pingispelit :D Harmittaa ko kesän leirille en pääse hommiin ko pitää olla tutoroimassa pääsykokeita samaan aikaan. Tosin käyn leirillä kuitenkin pyörähtämässä ja moikkaamassa tuttuja. Nii tosiaan tutorin hommat kutsuu ens syksynä, tästä tuli tieto kai pari viikkoa sitten :) Ens viikolla ois eka ilta tutorkoulutusta ni pääsee tutustumaan muihinkin ko oman alueen tutoreihin.

En lupaa yhtään, että milloin miusta kuuluu seuraavan kerran. Ois miulla muutamat vajaa kuukausi sitten Marimekolla otetut kuvat odottamassa läpikäymistä, ehkä niitä sitten jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti