4. huhtikuuta 2016

Uusi reenikaveri

DSC_2645DSC_2646DSC_2649
Oon pitkään haaveillut aktiivisuusrannekkeesta, mutta en oo saanut aikaiseksi hankkia sellaista itselleni. Yksi syy siihen on myös se, että pelkkä aktiivisuusranneke ei ehkä ois paras vaihtoehto miun tarpeisiin. Ennen pääsiäistä selailin mainoslehtisiä ja huomasin että Polarin M400 oli tarjouksessa. Paikallisessa Gigantissa ei kuitenkaan ollut näitä sillä hetkellä varastossa, niin kävin sit vieressä Prismassa ostamassa tämän, koska hintaa tuli vain 20 € tarjousta enemmän. Päätin että tää on samalla aikainen synttärilahja itselle. Tulee ainakin käytettyä.

Oon kyllä ollut tyytyväinen tähän ostokseen. Tätä voi käyttää normaalin sykemittarin tavoin ja lisäksi ulkona tämä mittaa myös matkaa ja nopeutta GPS:n avulla. Lisäksi kello toimii samalla myös aktiivisuusmittarina ja mittaa kaikkea aktiivisuutta päivän aikana. Lisäksi se muistuttaa jos on istunut liian pitkään paikallaan yhtäjaksoisesti. Erityisesti oon tykännyt siitä, että puhelimeen on saatava oma sovellus ja aktiivisuus on helppo siirtää Bluetoothin avulla sovellukseen tarkasteltavaksi. Jos jotain miinusta pitää etsiä, niin pyöräilyn aktiivisuutta sovellus ei ilmeisesti huomioi, ellei muista laittaa pyöräily-harjoitustilaa päälle. Voin tosin olla väärässäkin. Lisäksi kellossa on akku ei paristoa eli pitää valita milloin kellon haluaa ladata. Tätä voi siis käyttää myös yöllä, jolloin se mittaa unen laatua. Itse olen ladannut kelloa eniten yöaikaan, sillä mittaan mieluummin päivän aikana tapahtuvaa aktiivisuutta unen laadun sijaan.

Onko muilla kokemuksia tästä kellosta? Mikäli teille tulee jotain kysyttävää tästä, niin vastaan mielelläni. Kommenttia vaan tulemaan :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti