26. kesäkuuta 2011

Juhannusmeininkejä





Juhannusaattona käytiin perinteisesti kattomassa juhannuskokkoo läheisellä pellolla. Ennen sitä kerettiin pelailla kaikkee. Hittilajiksi muodostu pallon heitto talon katon yli :D Voin kerttoo, et ei muuten ollu helppoo. Pienellä harjoittelulla sain kuitenkin viskattuu myös tuollasen pehmeen pallon, mein talo kun ei oo kaikkein matalin (2 kerrosta). Lisäks näytin et miten tukkihumalaa pelataan. Asiaa ei mitenkään helpottanu et tuossa oli jo muutama juoma otettuna pohjalle. Lisäks piti näyttää miten Rollossa opin ukemin. Kokon jälkeen grillailtiin ja laulettiin karaokee.

Juhannuspäivänä reippailttiin naapurikylään kyläkaupalle jätskeille. Kevyt päivälenkki, sellainen n. 13 km :) Tuolla on ollu samalla paikalla muutamia vuosikymmeniä sitten kyläkauppa, mutta sitten sen toiminta loppui. Muutama vuosi sitten tuohon avattiin kauppa uudestaan 50-luvun tyyliin ja onpa täällä kaks kauppa-autookin liikenteessä. Siellä sai kokeilla myös puujaloilla kävelyy. Eka kokeilin matalammilla mut sit uskalsin kokeilla myös noita korkeempia. Oispa tuolla puujaloillla kävelyn jonkin sortin mestaruuskisatkin mut sattuu just rokkiviikonlopulle. Voi harmi. On kuitenkin tutstumisen arvoinen paikka jos täällä päin liikutte.

Tää päivä onkin sit menny lähinnä kotona istuen. Illlalla eestyin kuitenkin juoksulenkille pitkästä aikaa vaikka satoikin vettä. Penikka tuntui alussa ja sen takia oonkin juoksulenkkejä vältelly. Nyt kuitenkin päätin kokeilla juosta koko matkan ja kuinka ollakkaan, kipu hävis jossain välissä matkaa. Tai siis en tiiä häviskö vai tottuko jalka vaan kipuun mut loppumatkasta pystyin siis juoksemaan ilman suurempia kipuja :) Ihan hyvä uutinen kauhavaa ajatellen siis.

Mites tein juhannus? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti