7. heinäkuuta 2011

reissuhommia ja leikkikenttähommia













Hejssan pitkästä aikaa! En oo tännekkän kerinny pitkään aikaa kirjoittelmaan mitään kun oon ollu reissussa ja töissä.

Mut siis viime viikolla lähdettiin keskiviikkona ajelemaan kohti Tamperetta. Sitä ennen kävin kuitenkin pyörähtämässä Kiteen Rantakentällä missä kuvattiin Summeri-jaksoja.

Ihan Tampereelle asti ei ajettu vaan oltiin yötä semmosessa "kartanossa" Hauholla. Tosin mie ja miun nuorin pikkuveli nukuttiin teltassa. Siellä käytiin vähän kävelee, ruokittiin pupuja ja pelattiin pinkiponkii. Torstaina suunnattiin heti aamulla Särkänniemeen. Mieki otin rannekkeen kun ei tarvinnu ite maksaa vaan sain tavallaan sen laspenvahtina toimimisen palkkioks. En kyllä kerinny käyvä ku ihan vaan muutamissa laitteissa ennen kun miun piti lähtee rautatieasemalle. Onneks ei tarvinnu kävellä rinkan kaa vaan iskä heitti miut sinne.

Juna lähti iltapäivällä kohti Kauhavaa. Perille päästyä ja käveltyäni semmoset reilu pari kilsaa painavan rinkan kanssa heitin kamat luokkahuoneeseen ja lähdin kentälle seuraamaan nuorempien kisoja. Oma kisa oli melko myöhään illalla, vasta vaille kaheksan. Ja tietenki just mein kisan aikaan alko paistaa aurinko. Auringossa ei sinänsä oo mitään vikaa mut oli kuuma kävellä. Onneks juotto- ja sienipiste on keksitty :D Kisa meni suhteellisen hyvin. Oma ennätys tuli ja siihen täytyy olla tyytyväinen ku kehitys on junnannu paikallaan semmoset kolme vuotta. Kisan jälkeen vielä suihkun kautta syömään ja nukkumaan.

Seuraavat kolme päivää oliki sit tiukkaa reenii ja koulutusta. Fysioklinikalla selvis mm. et mie seison ja kävelen väärällä tavalla ja miun jalkakivut vois johtuu siitä. Toivottavasti oiski vaan tuosta kiinni. Lisäks sain apuu reeniohjelmaan tekoon ja tekniikkavinkkei mm. tän hetken parhaalta suomalaiselta mieskävelijältä Jarkko Kinnuselta joka veti meille reenejä. Oli kyllä hyvä ja mukava viikonloppu ja pääs taas näkee kaikkia kivoja tyyppejä :) Sunnuntaina oli vielä 1000 m kisa ja sen jälkeen monipuolisuusharjoitus yhes ottelijoitten kaa. Huomas et on paikat vähän jumissa kun ei oikein tuo tonni kulkenu. Sen jälkeen pitikin jo pakata tavarat ja kiiruhtaa junaan. Kahden vaihdon ja ukkosen aiheuttamien viivästysten takia olin takaisin Joensuussa puol tuntia aikataulusta myöhässä.

Eilen illalla tein pikavisiitin kotiin ja kummin viiskymppisille. Sieltä myös nuo vikat kuvat. Ruoat oli NAM! Söin ihan liikaa. Pompin myös trampoliinilla ja pelasin futista. Lisäks vähän boolii ja siiderii, mut ei pystyny juomaan ku muutaman koska tänään piti olla 8.30 töissä. Sain myös miun koneen takasin kun en sitä reissuun ottanu.

Lisäks aloitin tällä viikolla miun kuukauden mittasen kesätyön ja täytyy sanoo et oon kyllä tykänny. Oon siis nyt tän ja ens viikon leikkikentällä töissä ja sen jälkeen meen vielä päiväkotiin. Oon siis palannu lapsuuteen ja tulee mieleen omat leikkikenttäajat :D Tuolla ruskettuu myös samalla ihan mukavasti ku pelailee lasten kanssa. Tällä viikolla oon mm. pelannu erilaisia pelejä (etenkin lipunryöstöö), askarrellu paperirasioita, maalannu kiviä ja värittäny värityskuvia. Suhteellisen lepposaa kyllä. Ainut miinus siitä ku on niin kaukana mut kasvaapahan kunto samalla ku polkee 15 km päivässä pyörällä. Päiväkoti pitäiski olla sit lähempänä.

Tuli nyt tämmöne himopitkä postaus kerralla, toivottavasti jaksoitte lukee :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti