20. heinäkuuta 2011

Kadut on täynnä elämää kerran vuodessa...















...voisin nukkua monta kuukautta. Elikkäs siis kaikkien oottama ILOSAARIROCK takanapäin. Tuossapa kuvia ilman mitään muokkauksia ku en vaan jaksanu :D Kuvia siis rokista reilu 1000. Ite olin rockin kiltisti kun olin lauantaina vaihtaa rannekkeita päivällä kaheksan tuntii nii siinä ei perjantaina kovin paljoo juhlittu. Perjantaina aloitin kummiskin rokkailun Sulo-klubilla, jossa kävin kattoo Anna Puun, vähän Jätkäjätkiä sekä Kotiteollisuuden. 

Lauantai siis rannekkeita vaihtamassa ja sain siitä siis palkkioks rokkilipun. Heti töistä päästyä suuntasinkin sit alueelle kattoo Happoradioo ja tykkäsin kylllä kovasti. Varsinki ku ne soitti sellasii biisejä jotka ite on kuullu aiemmin. Nopeesti kävin sit syömässä kotona ja vaihtaa vaatteet ja loppuillan hengasin suurimmaks osaks ulkopuolella ja näin kavereita, joita en suurinta osaa oo nähny koko kesänä. Kävin vaan välillä kuuntelee puolet Apulannan keikasta. Väsytti kyl jonkin verran mutta nukkuu olin vasta neljän jälkeen.

Sunnuntaina nukuin pitkään, kävin aamulla vähän rullistelee ja sit suuntasin alueelle. Ohjelmassa oli mm. Samuli Putro, Laura Närhi, Stella ja 4 Ruusua. Tuo Stella oli sellai jota olin oottanu tosi paljon ja oikeestaan sen takia rokkiin tulinki töihin, en ois kyl muutaman esiintyjän takia viittiny lippuu hankkii. Oli kyllä hyvä keikka, tykkäsin <3. Kuten kuvista huomaa, tamburiini oli suosittu keikoilla :D Lisäks YleX haastatteli artisteja ja heille oli luvassa mm. kesäkumissa sisällä ollu haaste. Laura Närhi lauloi 40-v. juhliaan juhlistavalle Ilosaarirockille onnittelulaulun ja Stellan Marja opetti ruotsinkielisen juomalaulun. Illalla hengailin lähinnä HUMAKkien kaa ja toki tutustuin muutamaan uuteen tyyppiin kavereiden kautta. Yöllä suuntasin kiltisti nukkumaan kun muut suuntas jatkoille, koska maanantaina alkoi työt siellä päiväkodissa. Täytyy sanoo et oon ylpee itestäni ku en juonu ku vaan pari sillon sunnuntaina :)

Tän viikon oon siis työskennelly siellä päikkärissä ja täytyy myöntää et kyllä kaipaan vähän leikkikentälle. Ei taida tuo päiväkotityöskentely olla miun juttu. Tai siis lähinnä se tekemisen puute. Ulkoilun ajankin vaan vahitaan lapsia kun leikkikentällä pysty pelaa kaikkee. Mut eiköhän tää pari viikkoo mee ihan jees.

Eilen kävin myös pitkästä aikaa tuurailee junnureeneissä sekä tekemässä oman kävelyreenin. Sen jälkeen suuntasin vielä katusählyille et aika liikunnallinen päivä oli eilen. Tänään jos kävis vähän salilla ja jos ois oikein ahkera niin yrittäis tehä jotain kesäopintojen eteen, ne kun on aika pahasti jääny taka-alalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti