22. heinäkuuta 2011

Nettishoppailuu ja reissusuunnitelmia


Klikkailin tänään ostoskoriin NetAnttilassa uuden Tamronin objektiivin sekä Lacien 1 Tb:n ulkosen kovalevyn ens viikolla olevan palkkapäivän kunniaks :D Tuota objektiivii oon jo miettiny pidempään, se on siis 18-200 mm eli sama kuin miun nykyiset objektiivit yhdessä. Nykyisissä objektiiveissa ei siis oo mitään vikaa mut en vaan aina jaksa kuljettaa molempia mukana ja vaihtaa niitä kesken kaiken, nii tuo Tamron on siinä mielessä parempi. Ulkosta kovalevyyki oon miettiny jo vaikka kuinka kauan mut en oo vaan saanu aikaseks ostaa. Kone on kuitenkin ollu käytössä kolme vuotta nii aattelin paremmaks tilata tuon nii saa kaikki kuvat varmaan talteen, kun niitä on kummiskin useita (kymmeniä) tuhansia koneella.

Viikko onkin menny töitten merkeissä, päiväkodilla on pikkuhiljaa oppinu ne rutiinit ja tutustunu paremmin niihin lapsiin. Muuten en oo hirveesti mitään aikaseks saanu. Sen verran kuitenkin, että kesäopintojen essee 1/10 on tehty. Ei ollut ihan minimimittaa ja todennäkösesti sisältö täyttä shaibaa mut tehty mikä tehty ja eilen palautin sen. Kävin tänään myös lainaamassa sen kurssin toiseen esseeseen vaadittavia kirjoja mut tenttikirjat unohin kokonaan lainata. Onneks tentti on vasta elokuun vika perjantai nii kerkee myöhemminki...kai.

Huomenna ois suunta junalla kohti Helsinkiä ja sieltä Tuusulaan, jossa kävelycupin osakilpailu. Kauden toka ja vika kolmosen kisa. Kauhavan jälkeen oon kovasti yrittäny reenata sieltä saatujen neuvojen mukaan nii odotan kyllä jonkin verran kehitystä tapahtuneen. Vitonen on kulkenu tosi hyvin tällä kaudella ja ennätyskin siis parantu sillon Kauhavalla kolmen vuoden paikallaan junnauksen jälkeen. Kolmosella on ollu vähän sama tilanne, eli enkka taitaa olla kolmen vuoden takaa. Mut sen näkee sit huomenna mikä on päivän kunto. 

Vähän jänskättää et pääsenkö ees perille asti ku ei oo ennen tarvinnu sinne julkisilla selvitä mut kerta se on ensimmäinenki. Illalla sit pääsee pitkästä aikaa käymään kotona ja jos sillon vaikka testais sen trampoliinin kun semmonen on kuulemma mein pihaan ilmestyny :) Juna lähtee huomenna aamulla mukavasti 5.43, saa nähä miten tuo junassa istuminen vaikuttaa kävelyyn. Toisaalta istuin ennen Kauhavaakin junassa...

Mut palaillaan asiaan ens viikolla ja katellaan josko jäis ees vähän aikaa tallailla pitkin helsingin katuja. Mut sinne ois tarkotus suuntailla sit elokuun alussa töitten loputtua uudelleen ja Turkuun myös kattoo Kalevan kisoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti