25. heinäkuuta 2011

Tusby


Nyt ois Tuusulan reissu heitetty ja paluu arkeen tapahtui töiden merkeissä. Lauantaiaamuna suuntasin siis eka Helsinkiin klo 5.43 junalla. Eka kuva varmaan kertoo aika paljon :D On siis junasta otettu joskus aamulla. Helsingissä miulla jäi reilu tunti aikaa kierrellä ennen bussii mut kävin vaan vähän kaupoilla ostamatta kuitenkaan mitään. Bussilla sit Tuusulaan, missä vuorossa oli 3000 m kävely. No kisat meni ihan ok. Sanotaan vaikka näin, että pari kilsaa jaksoin mut se ei ihan riittäny. Aloitin taas ehkä hiukan liian kovaan kuntooni nähden. Mut jännintä oli se, et eka tonni ei ees tuntunu pahalta. Toinen alko sit tuntuu mut silti olin ennätysvauhdissa. Kolmas oli sit selkeesti hitain ku ei vaan enää jaksanu ja jäin vajaa puol minuuttii ennätyksestä. Täytyy toivoo et syksyl pääsis viel jossain kävelee ton matkan. Oli tosi kuuma ja hiostava kävellä ja tietenkin vettä alko sataa vasta kisan jälkeen. 

Oli ehkä parasta koko reissussa et heti kun saavuin kentälle nii kaiuttimista soi "Kävellen"-biisi. Se tuo niin paljon kaikkii muistoja mieleen. Kyseisen kappaleen oon siis ekan kerran kuullu karnevaaleilla vuonna keppi ja kirves mut tykkään siitä silti vieläkin. Harmi ku sitä ei voi saada mistään. Joskus sitä oli myynnissä karnevaaleilla mutta enpä kerenny omaa ostaa. Alla pätkä siitä, kertoo siis kilpakävelystä :D

"Se vaatii taitoa
se kysyy kuntoa
on siinä voimaakin
ja rytmi loistavin
kun kerran aloitin sen
niin koskaan lopetan en
se mielen iloisen tuo 
se laulun aiheita luo
kävellen"

Kisojen jälkeen jäi vielä pari tuntia aikaa kierrelllä Helsingissä. Mutta koska palkkapäivä on vasta tällä viikolla nii tyydyin vaan hakemaan ruokaa Subwaylta sekä kuvailemaan vähäsen keskustassa. Illalla menin sitten pitkästä aikaa käymään kotona ja sain lapin tuliaiset sekä pääsin saunaan <3

Sunnuntain olinkin sit vaan kotona ja pompin trampoliinilla sekä katoin eliittikisoja telkkarista. Saatiin tuo tramppa siis mein tätin perheeltä, ku ne lapset on sen verran vanhoja et ne ei enää tarvii sitä nii hyö anto sit sen meille. Kelpaa. Illalla suuntaisin sit junalla takasin Joensuuhun. Eilen satoi myös vettä pitkästä aikaa. Näillä keleillä iha jees et välillä sataakin.

Tällä viikolla töitten lisäks ohjelmassa Eliittikisoja lipunmyynnin merkeissä sekä reenejä. Tilasin myös uudet kävelykengät, niitä ootellessa et pääsis testaa. Mut kohta taas suunta reeneihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti