31. heinäkuuta 2011

weekend



Hejssan!
Enpä oo taas pitkään aikaan kerinny kirjoittelee, pahoittelut siitä. Mut viikko on menny kutakuinkin normaaleissa merkeissä eli oon ollu päivät töissä. Maanantaina kävin reeneissä ja tiistaina katusählyillä. Oli kyl kivaa ja tuo porukka on yks iso asia mitä jään kaipaa Joensuussa. Mut onneks Torniossa on myös kivoja ihmisiä, joita on ollu jo jonkin verran ikävä. Keskiviikkona olin siellä eliittikisoissa myymässä lippuja ja pääsin kattoo myös kisoja. Kuvapostausta sieltä tulossa mahdollisesti myöhemmin. Sain myös tällä viikolla sen miun uuden objektiivin ja tykkään. Nää kaikki ylläolevat kuvat on otettu sillä, on kyl tosi käytännölline. Nyt on myös kaikki kuvat tallessa muuallakin ku koneella. Lisäks tilasin ne uudet kävelykengät. Tuossa alimmassa kuvassa näkyy ja on kyllä nii hyvät jalassa. Torstaina oli pakko käyä testaa iha normikävelylenkillä ja innostuinki kävelee sellaset 2,5 h (välissä tosin pistäydyin kolmessa kaupassa :D) Jos ens viikolla testailis ihan kilpakävellenki. Pisteet kyllä molemmille liikkeille, sillä tuotteet tuli tosi nopeasti, noin 3-4 päivässä.

Viikonlopuks suuntasin kotikotiin, jossa lauantaina juhlittiin vähän äitin synttäreitä, syötiin vadelmia suoraan puskasta ja käytiin miun kummin ja sen vaimon luona savusaunassa sekä syömässä ja juomassa. Tänään käytiin sit mummon luona syömässä. Eli just semmoi rento viikonloppu ja paljon hyvää ruokaa :D Olin myös molempina päivinä töissä just tuon kummin firmassa tekemässä siivouksia yhteen lomakylään. Tienasin ens viikon lomaa varten matkarahat ja tuli vielä vähän sen pääll shoppailurhaa :) Voin kertoo et nyt on pikkaseks ajaks imurointi- ja luuttuumiskiintiö täynnä, voin valehtelematta sanoo et oon siivonnu reilun parinkymmenen mökin lattiat ja osa niistä mökeistä oli semmosii suht isoja. 

Ens viikolla siis vielä kolme päivää töitä päiväkodissa ja sit suuntaan vihdoin lomalle Turkuun ja Helsinkiin. Turussa käyn kattoo Kalevan kisojen kävelyt ja Helsingissä nään yhtä lukioaikasta kaverii, jonka kaa nähään ihan liian harvoin. Toki ohjelmassa on myös vähä shoppailuu ku palkkapäivä oli sopivasti perjantaina.

Mut nyt pitää lähtee nukkuu et huomenna jaksaa töissä. Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti