3. elokuuta 2011

Lomille lomps!

reeneistä suoraan tulleena :D

Miulla alko tänään siis loma. Oon ollu koko heinäkuun töissä nii on aika jees. Jos nyt ois vaikka aikaa niille kesäopinnoillekii. Vielä siis 9/10 esseetä tekemättä. Päiväkodissa oli tällä viikolla ihan kivaa, kun palattiin tavalliseen arkeen. Tai ehkä suurin muutos miun osalta oli se et lapset vaihtu vähän vanhemmiks. Tänään oli siis vika päivä ja vähän harmitti ennen aiemmin oo tajunnu ehottaa lapsille mitään pelejä. Tänään ehotin eka pojille et pelataanko hippaa nii ne oli innoissaan ja kohta oliki jo puolet lapsista mukana pelaamassa. En tiiä pelaako muut niitten kaa mut he olivat tosi innoissaan. Ite sain yllättäen olla jatkuvasti hippana. Mut kivaa oli.

Päivällä edistyin vähän miun toisen esseen kanssa ja sain koneelle asti ne mitä miulla oli paperilla. Illalla olikin reenit samoin kun maanantaina. Nyt kesällä ollaan alettu ennen lajia käyä juoksee ja tehä vetoja, koordinaatioita yms. mikä on ainakin miun mielestä ihan jees. Laji on kummiskin vaan tunnin mittainen, nii siinä ei hirveesti kerkee lämpätä. Tänään pelailtiin aika paljon. Vähän kyllä ittee stressaa ku ei tiiä ens kauesta ku vasta lokakuussa. Asunnostakaan ei oo tietoo eikä harkkapaikasta. Tänään laitoin viestii Tornion liikuntatoimelle, täytyy toivoo jos sieltä tärppäis :)

Ainii ja eilen kävin pitkästä aikaa työntää kuulaa semmosissa pikkukisoissa. En oo siis työntäny kuulaa pariin vuoteen mut kyllähän se lens semmoi reilu seittemän ja puol metrii, tarkalleen 7,58. Oon ihan tyytyväinen tuohon, koska en tosiaankaan osaa enää mitään tekniikkaa tms. Ja sijoituksena siis toinen. Syksyllä ois ehkä tarkotus mennä kokeilee semmoi heitto-ottelu mut saa nyt nähä.

Huomenna suuntaan aamulla aikaisin Helsingin kautta Turkuun. Siellä ois tarkotus vähän shoppailla ja sit mennä kattoo niitä Kalevan kisojen kävelyitä. Sieltä sit vielä illalla Helsinkiin, jossa sunnuntaihin asiti. Alkuviikon oon kotona lapsenvahtina, joten seuraavat postaukset tulee varmaan sit vasta ens viikon lopussa kun palailen takasin Joensuuhun, jossa ois sit Kerubi open air lauantaina (pääsee ilmaseks ku oli rokissa töissä) ja sit sunnuntaina piknik kera mukavien kavereiden :)

Kuvaamaan en oo juurikaan kerenny joten tässäpä tän päivän reenivaatetusta :D Paita karnevaaleilta, panta Prismasta ja shortsit sekä sukat peliasusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti