10. elokuuta 2011

näin se kesäloma toimii





Pitkästä aikaa kerkeen taas tänne kirjoittelee. Eli nyt on kotiuduttu viime viikon reissusta. Suuntasin siis torstaina aamulla Turkuun, jossa päivä meni shoppaillen. Mukaan tarttu tuommoset housut <3 ja pari toppii (joista harmaa näkyy kuvassa) Gina Tricotista. Oon huomannu et nykyisin käytän paljon vähemmän farkkuja ja tilalle on tulossia just tuommosii rentoja housuja. Sit hengailin jonkun aikaa puistossa ja söin torilta ostettuja herneitä. En ees muista et millon viimeks oisin syöny. Illalla suuntasin Aurajoen rantaan kattomaan Kalevan kisojen kävelyitä. Puitteet oli kyl hienot ja porukkaakin oli mukavasti paikalla. Otin aika paljon kuvia, joista tuossa ylempänä pari. Jarkko Kinnunen käveli oman ennätyksen ja toisessa kuvassa on naisten kävelijät sijoilta 3-6. Miesten kisaa en ihan loppuun asti kerinny seuraa ku piti vielä ehtii junaan ja Helsingissä olinki perillä n. klo 23, josta metrolla isotädin luo yöks. 

Perjantaina aamupäivän käytin yllärillä shoppaillen. Jäin itäkeskukseen jossa mukaan tarttu alennuksesta parit housut sekä sormuksia normaalihintasena H&M:ltä sekä semmone Adidaksen takki Stadiumista. Sitä takkii oon jo katellu pidempään mut normaalihinnalla en ois raaskinu ostaa. Nyt kun sai jäsenkortilla parikymppii alennusta ja lahjakortilla toisen mokoman nii eihän sitä voinu sinne jättää. Kuvia ehkä myöhemmin. Ainii ja rakastan H&M:n alehinnat puoliksi-juttuu. Iltapäivällä kiertelin Helsingissä ja kävin fiilistelemällä mm. Lintsillä sekä Salkkareiden "Pihlajakatu 23:ssa" :D Illalla näin hyvää kaveria, jonka kanssa ei olla nähty piiitkään aikaan. Käytiin Kaisaniemessä piknikillä ja sit suunnattiin vielä terassille. Oli kyl ihana päivittää kuulumiset ja sovittiin et nähään uudestaan jo tässä kuussa. 

Lauantaina olin lapsenvahtina kun vanhemmat oli hautajaisissa. Illalla mentiin sit vielä muistelutilaisuuteen, jossa oli muisteluita, viiniä ja ruokaa. Meinasin jäädä ilman täytekakkua mutta onneks armaat pikkuveli- ja sisko pelastivat eivätkä jaksaneet syödä omia annoksiaan nii sain tupla-annoksen :D Sunnuntaina käytiin vielä sukuloimassa toisessa paikassa ja käytiin testaamassa läheinen leikkipuisto. Miun ehoton lemppari oli tuo liukumislaite tai mikäikinäonkaan. Lisäks sielläki oli ruokaa, oikein alkupaloista lähtien. Sit ajeltiin kotiin ja ma ja ti menikin kotona lapsenvahtina.

Eilen palailin Joensuuhun ja kävin katusählyillä. Tänään vein tavaroita kirppikselle (Joensuulaiset tai siellä liikkuvat huom, kannattaa käydä tsekkaa Valintakirppiksen paikka nro 34 10.-16.8. välisellä ajalla :D) ja kävin kalevalaisessa jäsenkorjauksessa. Täytyy toivoo että se auttaa näihin jalkoihin, koska voin kertoo että se sattu ihan pirusti. Nyt ois sit kaks päivää lepoo ja vois yrittää tehä koulujuttuja, edistyin junamatkoilla nii nyt on enää 6/10 esseetä jälellä. Ärsyttää vaan ku niitä kirjoja ei saa mistään tai ne on lainassa nii teeppä siinä sit esseitä tai lue tenttiin. 

Mut nyt vois lähtee käymään kirpparilla ja kattoo et vieläkö on tavarat kuosissa. Viikonloppuna Kerubi Open Air sekä yksityistilaisuus (ilmasta ruokaa :D, on vissiin vähän nälkä) sekä piknik kera tovereiden. tykkään :)

ainii ja maaottelu kutsuu töihin, kuten kaks aiempaakin kertaa, meen siine markkinointiavustajaks

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti