12. heinäkuuta 2011

vettä!



Kyllä tuota vesisadetta on jo kaivattu. Ooneks alko sataa vasta iltapäivällä siinä vaiheessa ku olin jo onnellisesti kotona (polupyörällä olin siis liikenteessä). Leikkikentällä ei siis satanukkaan onneks vettä vaan siellä paistoi aurinko :) Lapsia tosin oli vähän eikä saatu kunnon pelejä aikaan. Tänään ohjelmassa oli mm. piilosta, purkkista, krokoa ja väriä. Leikin myös vähän hiekkalaatikolla ja tein hienon hiekkalinnan :D
Eilen tosiaan vieraili ne poliisisetät ja varsinki sitä nuorempaa ois voinu katella vähän pidempäänki ;) Poliisit kertoili kaikkee ja lapset oli ihan onessaan kun ne pääs tutkii niitä poliisiauton juttuja. Jostain syystä ohjaajien kohdalla tuli totaalinen repeäminen siinä vaiheessa kun poliisi mainitsi että eniten tehtäviä aiheuttaa liikenteen lisäks alkoholi :D Ite en oo onneks koskaan poliisiauton kuskattava ollu mut pari kertaa ois voinu kyllä olla lähellä jos ois poliisit ohi sattunu ajaa just silloin.

Sain myös itteni raahattuu salille loppujen lopuks. Ois kyllä väsyttäny niin kovin mut nukuin jo pienet päikkärit ja aattelin et en saa illalla muuten nukuttuu jos oisin niitä päikkäreitä jatkanu. 
Jäljellä ois vielä kaks päivää leikkikentällä + siivous ja ens viikolla alkais tosiaan ne työt päiväkodilla. Mut viikonloppuna Ilosaarirock. Harmi vaan ennusteet kelin suhteen ei näytä hyvältä mut kyl ne siitä vielä toivottavasti muuttuu. Ite oon tosin lauantain töissä vaihtaa rannekkeita nii tienailen itelleni samalla rokkilipun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti